U PONEDJELJAK U 20 SATI / Milanović se priprema za sučeljavanje na RTL-u: 'Ako ne pokaže previše dominacije...'

Iz stožera Zorana Milanovića za sutra nisu najavili nikakve druge aktivnosti što znači da će se cijeli dan pripremati samo za RTL Duel

29.12.2019.
19:48
VOYO logo

S predizbornog skupa u Zagrebu Zoran Milanović se okomio na HDZ-ovu politiku vođenja Hrvatske i pravilo uspjeha jedino uz iskaznicu stranke. 

Ušao je u prepunu dvoranu uz pjesmu koja ga prati cijele ove izbore i rame uz rame sa suprugom Sanjom stigao do govornice. Bez papira i napisanog govora. Milanović se prvo zadržao na pravoj i krivoj Hrvatskoj. Postoji samo jedna, objašnjava, Hrvatska otvorenog društva u kojoj se ne komentiraju tuđi životi. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bolji smo, čovječniji i strpljiviji"

"Pobijedit ćemo jer smo bolji, jer smo čovječniji i jer smo strpljivi", poručio je Milanović. 

Moderno i otvoreno društvo je, poručuje, ono za koje se bori godinama. "Ne možemo više biti država koja živi od rente, prirodnih ljepota koje nema je Bog dao i stranačke iskaznice HDZ-a. Ne može, premalo je. Nema za sve", poručio je Milanović. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vlast koju građani prepoznaju kao svoju i predanu, nastavlja - najbolja je demografska mjera. "Ako nas opći zakoni ne vode, društvo se pretvara u gomilu u kojoj je svatko protiv svakoga, svatko radi za sebe i u pravilu deblji kraj izvlače pristojni i slabiji, a to je većina. Ta većina su moji ljudi i moji birači, svi hrvatski građani. Ne krivi i ne pravi", kazao je Milanović. 

Na leđima ovoga puta, objašnjava, nema teret izvršne vlasti koja zna čovjeka zbog previše želje pretvoriti u zvijer. Budući da mu je jedna od glavnih deviza - karakter - u Boćarskom domu obećao je da će se početi baviti boćanjem. Za to ranije nije imao strpljenja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Trebala bi se otvoriti Big Brother kuća..."

Za sve postoji vrijeme, poručio je Milanović - a siguran je da je ovo pravo vrijeme za njega kao predsjednika. "Sutra me čeka debata na koju pozivam već pet mjeseci, a sad bi se trebala otvoriti Big Brother kuća s tuš kabinom i spavaonicom. Na to neću pristati, ali na razgovor sam pristao", kazao je Milanović. 

Debata na RTL-u sutra u 20 sati

I to sutra, licem u lice s protukandidatkinjom od 20 sati na RTL-u, u borbi za predsjednika Republike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novinarka RTL-a Petra Mlačić u RTL Danas se javila pred stožerom Zorana Milanovića na Iblerovom trgu te je kazala da su u stožeru uoči sutrašnje debate na RTL-u mirni te su uvjereni da će Milanović sutra u debati proći dobro, ali ju ne doživljavaju olako te su prilično žustro krenuli u pripremu.

Nakon skupa u Boćarskom domu su se odvojili i na nekoliko lokacija bruse taktiku i pokušavaju raditi što bolje na onome o čemu će sutra Milanović pričati u sučeljavanju s Grabar-Kitarović na RTL-u. Pokušavaju proći što više pitanja i tema koje će se sutra naći u Duelu RTL-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sučeljavanje na RTL-u Danas su komentirali najbliži Milanovićevi ljudi. 

U debati će biti dovoljna samo istina o onome što je obilježilo mandat Kolinde Grabar-Kitarović i istina o onome što je Milanović radio kao premijer kada je čupao zemlju iz krize u koju ju je doveo Sanader, dakle bivši šef Kolinde Grabar-Kitarović", kazao je predsjednik SDP-a Davor Bernardić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svaka debata između Milanovića i aktualne predsjednice je nešto što aktualnoj predsjednici nikako ne može pomoći. Vidjet ćete to u ponedjeljak na RTL-u. Radi se o dva kandidata koji su nebo i zemlja", rekao je predsjednik HSS-a Krešo Beljak

"Ako naš kandidat Zoran Milanović uspije se suzdržati i ne pokazati previše dominacije, sadašnja predsjednica ne može parirati ni puno manje kvalitetnom suparniku nego je Milanović", kazao je predsjednik Narodne stranke - Reformisti. Radimir Čačić. Voditelj stožera Zorana Milanovića Orsat Miljenić kazao je da očekuju normalnu debatu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Milanović sutra samo na sučeljavanju

Zanimljivo je i da iz stožera Zorana Milanovića za sutra nisu najavili nikakve druge aktivnosti što znači da će se cijeli dan pripremati samo za RTL Duel koji možete gledati od 20 sati.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo