BrankA Bakšić Mitić / Milanović razgovarao s dogradonačelnicom Gline: 'Ukazala je na probleme s kojima se stanovnici i dalje suočavaju'

Image
Foto: Ured predsjednika

Na sastanku Bakšić Mitić informirala je predsjednika Milanovića o situaciji na području Gline i u okolnim mjestima tri mjeseca nakon potresa

1.4.2021.
16:17
Ured predsjednika
VOYO logo

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović razgovarao je u četvrtak s dogradonačelnicom Grada Gline, Brankom Bakšić Mitić, priopćeno je iz Ureda predsjednika RH.

Na sastanku održanom u Uredu predsjednika Republike, dogradonačelnica Gline Bakšić Mitić informirala je predsjednika Milanovića o situaciji na području Gline i u okolnim mjestima tri mjeseca nakon potresa koji je pogodio to područje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 Izvijestila je predsjednika Republike o do sada poduzetim aktivnostima od strane lokalnih vlasti i državnog Stožera za obnovu potresom pogođenih područja, ali i ukazala na probleme s kojima se stanovnici Gline i okolice i dalje suočavaju, navodi se u priopćenju.

 Predsjednik Milanović tijekom razgovora potvrdio je svoj skori ponovni obilazak potresom pogođenih područja Sisačko-moslavačke županije, dodaje se.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo