MILANOVIĆ NIJE DOZVOLIO ZVIŽDANJE PROTIV KOLINDE: / 'Ne, ne dam da se to radi. Ovo smo doživjeli jednom na inauguraciji i nikad više...'

Image
Foto: Pixsell

'Ima nas različitih, različitih pogleda na svijet, i sam sam takav jer sam čovjek, obično ljudsko biće'

5.1.2020.
21:51
Pixsell
VOYO logo

Nakon što je pobijedio u drugom krugu predsjedničkih izbora, Zorana Milanovića nestrpljvo su u Tvornici kulture dočekali članovi stranke, pristaše i simpatizeri. Nakon što je govor održao predsjednik SDP-a Davor Bernardić, oduševljenim uzvanicima obratio se i novi predsjednik RH.

U momentu dok se zahvaljivao protukandidatkinji Kolindi Grabar-Kitarović okupljeni su počeli zviždati, no on ih je prekinuo u tome.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne. Ne, i ne. Tražim da se to ne radi. Ovo smo doživjeli jednom na inauguraciji i nikad više. Kampanja je bila duga, politika je strastven posao. Ako sam bilo koga previše nagazio, ako sam rekao koju neistinu, to nije bilo namjerno. Ja od danas ili sutra radim posao i živim posao drukčiji od ovoga sada. Hrvatski građani su me izabrali za predsjednika Hrvatske, Hrvata i onih koji to nisu i sretan sam zbog toga. Bio sam i premijer i to mi je u zadnjih pola godine bio i teret. Istina je u oku promatrača. Znam da i danas ima onih kojima nisam po volji, ali s tim moramo nastaviti živjeti jer nas je premalo da se dijelimo na ovaj način. Od mene nećete slušati sladunjave priče o zajedništvu, ali ću se truditi da nikoga bez potrebe ili namjerno ne povrijedim", kazao je Milanović.

'Ja sam obično ljudsko biće'

"Ima nas različitih, različitih pogleda na svijet, i sam sam takav jer sam čovjek, obično ljudsko biće. Nadam se da neću izgubiti povjerenje koje ste mi dali. Ponovit ću, ovo 4 milijuna što nas ima, tražimo svoje mjesto pod suncem, mjesto u Europi koja je usprkos svim problemima najlepše mjesto za život, najmirniji projekt u kojem Hrvatska mora naći svoje mjesto i interes", rekao je Milanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo