O OPORBI IZ LONDONA /

Milanović o HDZ-ovom programu: '1000 eura za svako dijete? Evo, mi ćemo dati 1100 ako objasne odakle'

Premijer Zoran Milanović ni u Londonu nije mogao pobjeći od pitanja o domaćoj političkoj sceni i izborima koji će biti održani za nekoliko tjedana

1.10.2015.
19:07
VOYO logo

Premijer Zoran Milanović ni u Londonu nije mogao pobjeći od pitanja o domaćoj političkoj sceni i izborima koji će biti održani za nekoliko tjedana.

Naravno, sve je zanimalo što premijer misli o HDZ-ovom izbornom programu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Super je što je objavljen u Zagrebu. To je iznad svih očekivanja. Dakle, nije objavljen u Münchenu. 1000 eura za svako dijete? Evo, mi ćemo dati 1100 ako objasne odakle. A rast mirovina od 5 posto? Mi ćemo obećati 6 posto ako objasne odakle će oni osigurati 5 posto. Ovi izbori će biti borba za karakter i povjerenje ljudi. Vi u politici možete reći što vam god padne na pamet. Možete pregaziti sve što ste govorili do jučer. Ljude se može i prevariti. Ako netko govori o bolnim rezovima i dolini suza, i onda nekoliko tjedana prije izbora donese nekakav navodno program u kojem sve to negira i obećava ogromne troškove, volio bih čuti kako i na temelju čega. Mi smo svoj posao radili pošteno i srčano, bez nekih afera. Tražimo još jedan mandat da bismo učinili ono što smo počeli. Hrvatska raste", rekao je Milanović.

Na pitanje kada će SDP-ova koalicija predstaviti svoj program, premijer kaže:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pitanje je dana, u kampanji sigurno. Ali, znate tko smo. Znate za što smo se zalagali dosad".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo