MILANOVIĆ: / 'Najava preseljenja u Visoku je primjer političke neozbiljnosti', KOLINDA: 'Nemojte banalizirati, stanari su se bunili tamo'

Image
Foto: HRT

"Ja sam apsolutno podržala otkup Ine od Mađara. Međutim u međuvremenu se dogodilo da strateški partner nije bio dovoljno ozbiljan", kaže Kolinda

2.1.2020.
20:37
HRT
VOYO logo

Zoran Milanović u večerašnjoj debati kazao kako prodaja udjela za vrijeme SDP-ove Vlade nije sporna, ali je Sanader dao 50 posto Ine Mađarima. “Mentor gospođe Kitarović Ivo Sanader sada služi zatvorsku kaznu zbog Ine”.

Kolinda Grabar Kitarović je odgovorila:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Kada je došla drugostupanjska presuda u slučaju Sanader mogli ste, ali niste raskinuli ugovor”. Spočitnula je Sinišu Petrovića koji je bio na visokoj funkciji u Ini.

Milanović je kazao da je ovo osma ili deveta neistina od Grabar Kitarović na što je ona uzvratila:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ja sam apsolutno podržala otkup Ine od Mađara. Međutim u međuvremenu se dogodilo da strateški partner nije bio dovoljno ozbiljan pa se ide dalje u tom procesu”.

Milanović je na to replicirao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Najava Andreja Plenkovića pa tri i pol godine ništa je u rangu najave Grabar Kitarović da će se preseliti u Visoku. To je primjer političke neozbiljnosti. Obećanja takve vrste nikad nisam davao. To su obećanja u rangu 8.000 eura”.

Predsjednica je ponudila svoje objašenje:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nemojte banalizirati, utvrđeno je kako Visoka ne zadovoljava uvjete, uključujući pobunu stanara.

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo