stigao u stožer tek oko ponoći / Bandić u stožer stigao tek oko ponoći: prije toga sjedio u kafiću, gledao u fontane i 'uživao kao mali pajcek'

Image
Foto: Davor Visnjic/PIXSELL

Na iznenađenje mnogih, Bandić je prije obraćanja biračima u svom stožeru u ponoć uočen samo 20 metara od stožera koalicije 'Zagreb je naš'

22.5.2017.
0:01
Davor Visnjic/PIXSELL
VOYO logo

Aktualni gradonačelnik Zagreba MilanBandić tek se oko ponoći pojavio u svom stožeru, a mnogi su se počeli pitati gdje je. Novinari su čekali njegovu izjavu nakon što su DIP-ovi rezultati pokazali da će s MrakTaritaš u drugi krug za mjesto šefa Zagreba, no nisu ga mogli pronaći.

Na iznenađenje mnogih, Bandić je prije obraćanja biračima u svom stožeru u ponoć uočen samo 20 metara od stožera koalicije 'Zagreb je naš' gdje je sa svojim društvom sjedio u kafiću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Davor Visnjic/PIXSELL

(Foto: Davor Visnjic/PIXSELL)

Kada su ga novinari Večernjeg lista došli priupitati kako to da nije u svom stožeru, Bandić je uzvratio da još uvijek ne želi davati izjave i da je tamo u privatnom društvu prijatelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na upit Večernjakovih novinara kako mu se čini atmosfera odmah u blizini njega, u stožeru koalicije 'Zagreb je naš' i kako gleda na njihov uspjeh i rezultat na izborima Bandić je uzvratio: 'Ne pratim što se tamo događa, gledam u fontane ispred sebe', a u tom trenutku uz prskanje vodoskoka u fontanama čula se i glazba iz naše opere Ero s onog svijeta.

"Gledajući u fontane uživao sam kao mali pajcek", rekao je Bandić nakon što je napokon došao u svoj stožer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo