LJUBAVNI JADI / Mihrimah luda od ljubomore zbog Bali-bega!

Image
Foto: RTL

Dobre vijesti daleko se čuju, baš kao i ona da Bali-beg ljubi lijepu Talijanku. Što će učiniti Mihrimah, doznat ćemo večeras u novoj epizodi serije 'Sulejman Veličanstveni'!

15.10.2013.
14:22
RTL
VOYO logo

Mihrimah neće kriti povrijeđenost kad sazna da njezina simpatija voli drugu jer još uvijek sanja da će joj majka dopustiti udaju za njega.

Poludi kad od slugu dozna da je Bali-beg već nekoliko puta bio viđen s lijepom neznankom, najčešće u šetnji parkom Bešiktaš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako bi doznala koga to ljubi njezina ljubav iz djetinjstva, sultanova kćer naredi slugama da sljedećih dana motre svaki Bali-begov korak. Iako se potajno nada da su dvorski tračevi neistiniti, vijest koju će doznati mogla bi utjecati na njezinu životnu odluku!

Image
Foto: RTL

U međuvremenu, Zumbul-aga pronalazi djevojku iz harema sultanije Šah koja će postati Huremin špijun, s ciljem da zavede i uništiti Lutfi-pašu, Sinan-aga gradi Hureminu džamiju, a sultan odlazi sa sinovima Mehmetom i Mustafom u lov po šumi u okolici Burse.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL

Ne propustite pogledati novu epizodu "Sulejmana Veličanstvenog", večeras u 21 sat na RTL Televiziji!

Više novosti o seriji možete pratiti i na službenoj Facebook stranici: https://www.facebook.com/Sulejman.Velicanstveni.RTL

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo