lokalni izbori / Mihanović će tražiti da se Puljkov zamjenik povuče

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

HDZ-ov Vice Mihanović pročitao je izjave na RTL-u Bojana Ivoševića, kandidata za zamjenika gradonačelničkog kandidata Ivice Puljka

27.5.2021.
22:26
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Večeras ste na RTL-u mogli vidjeti sučeljavanje Ivice Puljka i Vice Mihanovića, dva čovjeka koja se natječu biti na čelnom mjestu u gradu Splitu. Samo sučeljavanje bilo je burno i dvojica kandidata puno su toga prebacivala jedan drugom. 

Image
SUČELJAVANJE NA RTL-U /

Puljak vs. Mihanović: 'Mislio sam da hrvatska politika ima dno. Vi ste upravo dotakli novo dno, sram vas bilo'

Image
SUČELJAVANJE NA RTL-U /

Puljak vs. Mihanović: 'Mislio sam da hrvatska politika ima dno. Vi ste upravo dotakli novo dno, sram vas bilo'

Podsjetimo, iako su predizborne ankete davale HDZ-ovom kandidatu Mihanoviću najviše izgleda, Ivica Puljak iz stranke Centar sve je iznenadio osvojivši više od 26 posto glasova. Mihanović je dobio malo više od 23 posto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

HDZ-ov Vice Mihanović pročitao je izjave na RTL-u Bojana Ivoševića, kandidata za zamjenika gradonačelničkog kandidata Ivice Puljka.

''To je osoba koja je počela karijeru u HSP-u, nastavila u SDP-u, što je nezabilježen slučaj na političkoj sceni. Nakon toga je bio neovisan,a  sad je s g Puljkom. To je osoba koja je na najvulgarniji način uvrijedila Splićane stavivši muški spolni organ na katedralu sv. Duje umjesto zvonika, ali to nije sve. Danas sam čuo još neke stvari i to je po meni prestrašno. Ako mi dozvolite, ja bih citirao g. Ivoševića. On je na društvenim mrežama u prepirci s osobom židovske nacionalnosti napisao: "Ka šta je prosječni Hrvat seljačina i ustaša, tako je prosječni židov umišljeni nacist. Što više ovakvih komentara doživim, potpuno mi je jasno zašto se Hitler okomio baš na židove. Po meni ovo ne može normalan čovjek napisati...", kazao je Mihanović tijekom sučeljavanja na RTL-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mihanović je upravo na svom Facebooku napisao kako je Ivošević na jednoj televiziji priznao svoje izjave i kako će on stoga tražiti povlačenje Ivoševićeve kandidature. 

Status Vice Mihanovića prenosimo u cijelosti: 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Dragi prijatelji, na večerašnjem sučeljavanju na RTL-u pročitao sam citat objave desne ruke Ivice Puljka, Bojana Ivoševića u kojoj je, između ostaloga napisao: "Kao šta je prosječni hrvat seljačina i ustaša, tako je prosječni židov umišljeni nacist. Šta više ovakvih komentara doživim potpuno mi je jasno zašto se Hitler okomia baš na židove.." Puljak me je prozvao da lažem, da bi na Novoj TV, nekoliko minuta kasnije, sam Ivošević priznao da je to napisao. To su ti "progresivni i napredni".

Rekao je da kad jedna televizija objavi prilog, podijelit će ga. Sutra ujutro u 9 sati održat će izvanrednu konferenciju za novinare na kojoj će zatražiti povlačenje kandidature Bojana Ivoševića. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo