OTKRIO TAKTIKU ZA VEČERAS / Metličić uoči Norvežana: 'Ako budemo koncentrirani u napadu i čvrsti u obrani, imamo šanse'

Hrvatske rukometaše u 18:15 sati očekuje dvoboj s Norvežanima protiv kojih je izbornik Željko Babić debitirao na klupi u travnju prošle godine kada su se igrale kvalifikacije za Euro

17.1.2016.
17:11
VOYO logo

Nakon pobjede na startu protiv Bjelorusije, hrvatske rukometaše u 18:15 sati očekuje dvoboj s Norvežanima protiv kojih je izbornik Željko Babić debitirao na klupi u travnju prošle godine kada su se igrale kvalifikacije za Euro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska je tada izgubila, ali je nakon samo nekoliko dana odnijela pobjedu. Evo razmišljanja pomoćnog trenera reprezentacije Petra Metličića uoči utakmice.

"Sve je spremno. Sve što smo trebali napraviti, smo napravili. Ekipa je zdrava i imamo sve preduvjete za dobru igru".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kakvu utakmicu očekujete i koliko drukčiju u odnosu s Bjelorusijom?

"Puno težu i puno čvršću. Norveška je ipak malo kvalitetnija ekipa od Bjelorusije. Već smo se susretali s njima i znamo sve što rade. Nikakva iznenađenja nismo s njihove strane nismo vidjeli u prvoj utakmici. Dobro smo se pripremili".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Imali smo problema s njima u kvalifikacijskoj utakmici u Norveškoj. Je li ta utakmica bila mjerilo u pripremi dvoboja?

"Recimo da nije. Tada je to bila prva službena utakmica novog vodstva. Imali smo tri treninga da se pripremimo. Čak smo imali šanse pobijediti, izgubili smo minimalno. Ali, sigurno su ekipa koja je vrijedna respekta. Mi moramo biti čvrsti u obrani, ne smijemo gubiti loptu i ako to bude kako treba - imamo šanse pobijediti".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako krećemo? Kao i protiv Bjelorusije?

"Najvjerojatnije. Osim što ćemo početi s Gojunom u obrani od početka. Napadačka sedmorka će biti ista", otkrio je Metličić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo