MALO ĆEMO I DA SE KUPAMO /

Povratak ljeta, ali... Meteorologinja najavila novu snažnu promjenu. Evo kada stiže

Konačno ulazimo u jedan stabilniji period, tlak zraka raste pa će u petak prevladavati sunčano posvuda, osim na jugu Jadrana

Ana Bago Tomac

Ana Bago Tomac

20.9.2024.
6:13
VOYO logo

Jutro će u kopnenom dijelu biti djelomice sunčano uz slab sjeveroistočni vjetar, a u gorskom dijelu i u Dalmaciji više oblaka, ponegdje i malo kiše. Na jugu, osobito prema južnim otocima bit će jakih i obilnih grmljavinskih pljuskova, a moguće je i neko jače nevrijeme s obilnom kišom.

U nastavku dana u središnjem dijelu unutrašnjosti ostaje pretežno sunčano, povremeno uz više oblaka, ali suho! Bit će toplije nego jučer, a osobito u usporedbi s proteklim danima. Nastavit će puhati umjeren sjeveroistočni vjetar. Na istoku zemlje vrlo slično, djelomice ili pretežno sunčano i toplije uz uglavnom slab sjeverozapadnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Polako će se razvedravati i na jugu. U petak uz dulja sunčana razdoblja, a pljuskova pa i grmljavine bit će uglavnom u zaleđu, rijetko i na obali. Temperatura oko 24 Celzijeva stupnja, a u moru je slično pa će svakako biti i za kupanje.

Na sjevernom dijelu more je malo hladnije, a dodatno će ga sutra rashladiti i jaka bura. Ovdje pretežno sunčan dan, a pljuskovi su rijetko mogući samo u gorskoj Hrvatskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vikend na kopnu

Ono što će mnoge razveseliti je sunčan i osjetno topliji vikend koji je pred nama. Jedino u nedjelju lokalno može biti pljuskova, ali samo u gorskoj Hrvatskoj. Od ponedjeljka, i to kasnije poslijepodne i navečer, novo naoblačenje, zatim i kiša koja će povremeno padati u utorak i u srijedu. U utorak će najjača biti na zapadu unutrašnjosti, a u srijedu na istoku gdje su moguće i obilnije oborine.

Vikend na moru

Na Jadranu također sunčan i topao vikend, u subotu će oslabjeti i bura. Novi tjedan počet će djelomice sunčano, ali do večeri u ponedjeljak stiže nam novo naoblačenje i kiša koja će na Jadranu biti jače izražena u odnosu na unutrašnjosti. Puhat će i jugo koje će sve više jačati, ali unatoč novoj kiši ostaje toplo - oko 24 Celzijeva stupnja!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo