kvaliteta i raznovrsnost turističkih sadržaja / Međimurje popularna destinacija: tko je to posjetio Međimurje već ove godine?

Image
Foto: emedjimurje.hr

Činjenica je kako je Međimurje proteklih godina preraslo u jednu zaista poželjnu turističku destinaciju, a to i ne čudi s obzirom na kvalitetu i raznovrsnost sadržaja koji ovdje dočekuju turiste. Među tim turistima smo otkrili kako je već u siječnju ove godine bilo i nekoliko poznatih osoba, što s televizijske, glazbene, ali i sportske scene.

4.2.2016.
13:49
emedjimurje.hr
VOYO logo

Tako je proteklog tjedna Međimurje posjetila i poznata beogradska glumica Vesna Čipčić koju većina publike pamti po jednoj od njezinih prvih velikih uloga u kultnoj humorističnoj seriji 'Vruć vetar', gdje je uz Ljubišu Samradžića ostvarila lik po kojem je i dan danas prepoznaju. Vesna je provela tjedan dana u Međimurju u društvu svog kolege Ronalda Brausa, a s kojim se zaputila u otkrivanje svih ljepota našeg malog kraja.

Image

Smješteni u Termama Sveti Martin, Vesna i Ronald ostali su oduševljeni uslugom, ali i ponudom koju Terme nude, a posebno su istaknuli izvrsnu gastronomsku ponudu o kojoj su dugo vremena slušali, no do sada nisu imali prilike otkriti. Meso z tiblice, Međimurska gibanica, smuđ u bučinim košticama samo su neki od specijaliteta koje su isprobali, a posjetili su i Vinsku kuću Hažić gdje su se imali prilike pobliže upoznati s vinskom ponudom Međimurja, kao i Farmu jelena Perhoč u Jurovčaku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pročitajte OVDJE tko je još posjetio Međimurje. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo