Proizvodnja prema narudžbi / Medico Home pomaže Vam da ostvarite svoj san, provjerite njihovu fenomenalnu Black Friday ponudu!

Image
Foto: Medico Home

No, Medico Home vam ne nudi bajke, Medico Home vam nudi garanciju da nećete pogriješiti ako odaberete njihove proizvode

19.11.2021.
0:00
Medico Home
VOYO logo

Priča tvrtke Medico Home počela je 2017. godine kada je njezin vlasnik Davor Lovković odlučio zbog vlastitih iskustava, želje za nečim novim i za promjenom, kako u vlastitom tako i u poslovnom životu, krenuti u poduzetničke vode.

Obiteljsko poduzeće, smješteno u Koprivnici, krenulo je te 2017. godine s proizvodnjom madraca, želeći svojim kupcima pružiti više, bolje i drugačije od onoga što se u tom trenutku nalazilo na tržištu. S ciljem da pruži kvalitetu, a ne da se fokusira na kvantitetu, Davor Lovković je zajedno s još četiri zaposlenika uplovio u svijet koji je danas veći nego što je tada mogao i zamisliti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tvrtka Medico Home posebna je po tome što svaki madrac koji proizvodi radi isključivo prema narudžbi kupca. Da bi se uopće i krenulo u proizvodnju, stručno osoblje zaposleno u poduzeću komunicira s njima na dnevnoj bazi, ispitujući ih razna pitanja, zanimajući se za njihova zdravstvena stanja ili tegobe, sve kako bi mogli odrediti koji će od modela iz ponude nekome najbolje goditi.

Image
Foto: Medico Home

Izvor: Medico Home

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Funkcioniramo po principu web ili telefonske prodaje, nemamo trgovinu u fizičkom obliku jer smatramo da nitko ne može u nekoliko minuta i nakon nekoliko desetaka isprobanih madraca po trgovinama znati koji madrac mu točno odgovara. Upravo zato naše stručno osoblje provodi puno vremena razgovarajući s našim kupcima. Nakon odabira madraca, prilagodbe i proizvodnje, svaki naš kupac ima pravo na Sleep Trial period od 100 dana u sklopu kojeg ima pravo izmijeniti madrac ako mu ne odgovara, ostvaruje i pravo na apsolutni povrat sredstava, kao i prikup madraca o našem trošku. Ovakvih slučajeva ima malo, a vjerujem da je to zato što se od samog početka trudimo naći za svakoga najbolje rješenje", kaže direktor tvrtke Medico Home Davor Lovković.

U ovom malom obiteljskom poduzeću danas je zaposleno oko 40 ljudi, a tržište se proteže po cijeloj Hrvatskoj, ali i Sloveniji. Medico Home sa svojim proizvodima sve više i više postaje prepoznatljivo poduzeće, a činjenica da je tako leži i u tome da upiti za madrace stižu i iz drugih država. Ipak, Davor Lovković i dalje se vodi principom "pružimo kvalitetu, a ne kvantitetu" te upravo zato odlučuje kako ova 2021. godina nije godina za širenje tržišta van granica Hrvatske i Slovenije. Već iduće godine situacija bi mogla biti drugačija, no da bi do toga došlo potrebno je odraditi neke druge korake poput proširenja poduzeća u fizičkom smislu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Medico Home

Izvor: Medico Home

Kao i svake godine dosad, Medico Home svoje modele madraca nudi po primamljivim popustima u sklopu Black Friday akcije. Osim popusta, Medico Home je početkom studenoga u svijet "izbacio" dva nova luksuzna modela pod imenom Apolon i Somnus, u kojima po prvi puta koristi vrhunsku Pantera pjenu, već punih 20 godina najcjenjeniju u svijetu proizvodnje madraca. Luksuzni Apolon i Somnus korak su dalje u proizvodnji tvrtke Medico Home, kako materijalima tako i estetski. Ako slučajno ne znate u kojem položaju najčešće spavate, jer kako jedva lovite san tako jedva lovite i položaj spavanja, Apolon i Somnus su pravi odabir za Vas; zbog vrhunske Pantera pjene pogodni su za sve načine spavanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim ovih modela, u ponudi tvrtke Medico Home pronaći ćete i ostale modele madraca. Primjerice, neki su posebno dizajnirani za osobe tjelesne težine iznad 120 kilograma, a neki su savršeni za sve one koji se bave iznajmljivanjem, jer uz pristupačnu cijenu Medico Home garantira i kvalitetu.

Medico Home posebnu pažnju pridaje proizvodnji madraca za djecu, kako za bebe tako i za djecu u razvoju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Posebno smo oprezni kada radimo madrace za djecu jer istina je da kod njih ne vrijede neki faktori koji su bitni za odabir madraca kod odraslih osoba. Isto tako, svjesni smo koliko je potrebna pravilna potpora kralježnici kod djece u razvoju. Upravo zato naše osoblje i postoji, da bi pomoglo svojim savjetima i znanjem", govori direktor Davor Lovković.

Image
Foto: Medico Home

Izvor: Medico Home

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ponuda tvrtke Medico Home zapanjujuće je izvrsna, a mogućnosti prilagodbe i proizvodnje madraca, kako materijalima tako i vanstandardnim dimenzijama, može se reći da su bajkovite.

No, Medico Home vam ne nudi bajke, Medico Home vam nudi garanciju da nećete pogriješiti ako odaberete njihove proizvode.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Medico Home pomaže Vam da ostvarite svoj san, provjerite njihovu fenomenalnu Black Friday ponudu!

Image

Medico Home pomaže Vam da ostvarite svoj san, provjerite njihovu fenomenalnu Black Friday ponudu!

Ako se slučajno dogodi da do toga i dođe, Medico Home vraća sav uložen novac ako to tražite. Bez ikakvog navlačenja ili mučenja. Uz sve to, dostavu provode besplatno po cijeloj Hrvatskoj i Sloveniji za sve narudžbe iznad 500 kuna.

Provjerite Medico Home Black Friday akcije na https://medico-home.hr/, ostvarite i do 60 % popusta na pojedine modele, razveselite svoje najbliže s kvalitetnim jastucima, poplunima i zaštitnim navlakama sniženima na 50 % uz kupnju madraca. Potražite ih na info@medico-home.hr ili nazovite na 048/864-182 i porazgovarajte s njihovim stručnim osobljem. Dopustite si da uz stručne savjete s madracima tvrtke Medico Home niste korak do sna, već da ga ostvarujete i postajete sretniji čovjek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo