baš jadno /

Sestra dežurala 24 sata u komadu pa dobila kaznu za parking! 'Brate vukovarski, nemoj nas hraćkati!'

Image
Foto: Facebook

U jednom od komentara javio se i dogradonačelnik Vukovara Marijan Pavliček

11.4.2020.
14:28
Facebook
VOYO logo

Medicinska sestra zaposlena u vukovarskoj bolnici objavila je na svojem Facebooku kaznu koju je dobila za parkiranje nakon što je otišla na 24-satno dežurstvo. Kad se vratila do automobila, neugodno iznenađenje, i to usprkos tome što ima istaknutu propusnicu za bolnicu na vozilu.

"Nije mi zbog 35 kn, ali zakačiti kaznu na istaknutu bolničku propusnicu je kao da su nam gradski oci pljunuli direktno među oči. Ne treba nam pljesak, niti obroci zahvale, ali brate dragi, najrođeniji, Vukovarski, nemoj nas ovako brutalno hraćkati direktno u naše mikrootporne maske u kojima skrbimo za vaše najmilije! Jel to previše što tražimo od vas da nas ne omalovažavate na ovaj način?", napisala je sestra u komentaru uz objavu jedne druge korisnice koja je podijelila njezin post. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A potom je objavila i screenshot odgovora vukovarskog dogradonačelnika Marijana Pavličeka koji kaže da rade i drugi službenici poput vatrogasaca, policajaca, ali plaćaju parking. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Propusnica nije za besplatan parking, već za odlazak na posao. Nije se pitala kako osigurati plaće za 200 ljudi u Komunalcu ako će sve biti besplatno", odgovorio je između ostalog dogradonačelnik. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo