Mećava pogodila Plaški, učenici zarobljeni u školi

Plaški i Saborsko odsječeni su od svijeta, kao i oni koji su se kretali osobnim automobilima do tih mjesta. U pomoć im je krenula i teška mehanizacija, no snježna mećava ju je zaustavila.

15.2.2012.
19:40
VOYO logo

Velika snježna mećava pogodila je u srijedu područje Plaškog. Oni koji su se kretali cestom Josipdol- Plaški- Saborsko- Plitvice ostali su zameteni u velikim nanosima snijega. Među njima i ekipa novinara Jutarnjeg lista. Taj dnevnik piše kako su Plaški i Saborsko odsječeni od svijeta, a da su snježni nanosi visoki od dva do četiri metra zaustavili i tešku mehanizaciju koja je krenula u proboj.

Prema informacijama s KAportala zameten su snijegu u srijedu ujutro bio je i kombi koji je prevozio djecu u školu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Djeca ne mogu kući

"Ceste su neprohodne kako ova iz pravca Ogulina tako i cesta prema Saborskom. Još sam jutros obavijestio službu 112 o problemima i krenula su dva kamiona od Hrvatskih cesta ali niti oni se nisu mogli probiti", kazao je za taj portal načelnik Plaškog Ivan Šego.

U školi u Plaškom zbog mećave su istali zarobljeni i taošnji učenici. Riječ je o 40 učenika, koji su kasnije, prema informacijama s Radio Ogulina privremeno smješteni po privatnim kućama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

specijal-201012070191004-Vrijeme

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo