preskupa terapija /

Matija je sve do srpnja živio život punim plućima, a sada moli za vašu pomoć jer se suočio s dijagnozom zloćudnog tumora

Image
Foto: Facebook (Dario Belić)

Sve do srpnja ove godine Matija Raos je bio zdrav, aktivan, vrijedan i živio je život punim plućima. A onda se gotovo preko noći njegov život promijenio.

15.9.2017.
14:56
Facebook (Dario Belić)
VOYO logo

Sredinom ljeta suočio se s dijagnozom zloćudnog tumora. Početkom svibnja pojavili su se prvi simptomi: blage probavne promjene i povremena bol koja je s vremenom postajala agresivnija. U bolnici Sveti Duh odrađena mu je biopsija, a nakon jednomjesečnih intervencija i pretraga Matija je premješten na onkološki odjel KBC Rebro, gdje su doktori dovršili pretrage i počeli provoditi terapiju.

U idućim tjednima Matiju čekaju novi ciklusi kemoterapije i brojne pretrage, koje su ga osim zdravstveno, iscrpile i financijski. Zbog dodatnih komplikacija s probavnim sustavom, Matija uopće ne može jesti, osim intravenozno, te do daljnjega mora biti pod stalnim lječničkim nadzorom, ne može napustiti bolnicu i nažalost nije u mogućnosti stvarati nove prihode.

Uz klasično liječenje, nužna mu je i dodatna, izrazito skupa terapija. Zbog toga je Matiji u ovoj situaciji ključna podrška i prisutnost najuže obitelji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Matija svima unaprijed zahvaljuje na pomoći, moli za mir kako bi njegov oporavak bio što uspješniji te da se sva komunikacija usmjeri na broj telefona: 091 1946 604 (Šimun Miloš), 097 6815 068 (mama Marija).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pomoći mu možete i na stranici Generosity preko koje skuplja donacije za svoje liječenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo