MARIJA PUH SLUŽBENO PREŠLA KOD BANDIĆA, PA KOMENTIRALA SVOG BRATA: / 'Ne znam ni na koje je mjesto u ZET-u zaposlen'

Image
Foto: N1 screenshot

Nova Bandićeva saborska zastupnica kaže kako njezin brat u ZET-u radi ne zna otkad, prije nego što je službeno upoznala Bandića

19.10.2018.
13:27
N1 screenshot
VOYO logo

Marija Puh od danas je i službeno postala članica saborskog Kluba Bandićeve stranke. Komentirala je i zapošljavanje svoga brata u ZET-u, što je u petak otkrio Net.hr.

Na pitanje ima li zapošljavanje njezina brata u ZET-u veze s njezinim prelaskom kod Bandića, kazala je: "To je moguće samo ako Milan Bandić ima vremenski stroj i ako se mogao vratiti godinu ili više unatrag. Moj brat radi u ZET-u ne znam otkad, prije nego sam upoznala službeno Bandića i prije nego što smo popričali dvije riječi o tome. Sad ispada po tome da nijedan Zagorac ne smije raditi u ZET-u ili bilo gdje u Zagrebu", rekla je Puh, javlja N1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čini se kako ovakav odgovor implicira da je Puh prije zapošljavanja svog brata u ZET-u neslužbeno poznavala Bandića, no o tome nije govorila.

Image
EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO: /

Brat Marije Puh, saborske zastupnice koja je prešla Bandiću, zaposlen u ZET-u!

Image
EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO: /

Brat Marije Puh, saborske zastupnice koja je prešla Bandiću, zaposlen u ZET-u!

Kaže da ne zna na koje je mjesto zaposlen

Kazala je kako pretpostavlja da se javio na natječaj te kako ne zna na koje je mjesto zaposlen. "Mi ne živimo skupa već pet godina. Ne bi onda po toj logici mogao biti zaposlen nigdje u Hrvatskoj, jer će se uvijek moći povući neka paralela sa mnom i nekim vezama", kazala je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rekla je i kako je odlluku o prelasku Bandiću donijela početkom ovog tjedna kada je održala sastanak s gradonačelnikom na kojem joj je obećao kako će podržati projekte koji će poboljšati kvalitetu života Zagoraca.

Net.hr je jutros otkrio kako brat Marije Puh radi u ZET-u, no iz same kompanije nisu željeli otkriti koliko je dugo tamo zaposlen, na kojoj poziciji i slične detalje. "Zagrebački električni tramvaj d.o.o. štiti osobne podatke svojih radnika u okviru ugovornog radno-pravnog odnosa. Podaci koje tražite osobne su prirode, zadiru u privatnost radnika jer se odnose na njegov Ugovor o radu, te stoga nismo u mogućnosti iste vam dostaviti", poručili su iz ZET-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo