'temelj za raspravu' / Marić podržava gradnju nacionalnog stadiona, ali i upozorava: 'Treba voditi brigu o financijskoj održivosti'

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

'U okviru mogućnosti takvih kakve jesu, trebaju se odrediti prioriteti', poručio je ministar financija

18.7.2018.
11:40
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Ministar financija Zdravko Marić kazao je u srijedu da podržava ideju izgradnje nacionalnog nogometnog stadiona, ali da treba voditi brigu o poslovnoj i financijskoj održivosti, te o ulaganju u ukupnu sportsku infrastrukturu.

"Kao dužnosniku u Vladi nije na meni da promišljam o izgradnji nogometnog stadiona. No, ja sam veliki sportski fanatik i mislim da je nešto toga tipa dobro, ali treba voditi brigu o poslovnoj i financijskoj održivosti, te o ulaganju u ukupnu sportsku infrastrukturu", kazao je Marić novinarima uoči sastanka užeg kabineta Vlade RH.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zalaže se da djeca dobiju igrališta, da se educira i honorira trenere i cijeli kadar. "U okviru mogućnosti takvih kakve jesu, trebaju se odrediti prioriteti. To je naša odgovornost kao Vlade, da prepoznamo koje su stvari prioritetne i gdje treba staviti naglasak. Imamo zdrav temelj za raspravu i za donošenje nekih konkretnih odluka, ne samo na valu ovih dobrih uspjeha, nego općenito", naglasio je Marić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo