cheerleadersice / Malo ljepša strana rukometa: proveli smo vrijeme sa simpatičnim djevojkama koje publici dižu adrenalin i u dvorani drže atmosferu

40 navijačica plesalo je tjedan dana u 4 grada - najbolje od najboljih sada plešu u Zagrebu i Varaždinu

18.1.2018.
22:30
VOYO logo

A sad opet - rukomet. Ali malo ljepša strana rukometa koju ste sigurno svi već  primjetili. U stankama i između utakmica publiku u dvoranama zabavljaju 
cheerleadersice. Sa simpatičnim djevojkama koje publici dižu adrenalin i u dvorani drže atmosferu, večeras je bio Goran Latković.

I minuta time outa ovim je curama dovoljna da svi pričaju o njima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moram priznat da je dosta interesantno. Nisam očekivala da će biti baš tolika pažnja oko nas, ali u jednu ruku mi je drago da", kazala je Sara Abramović, navijačica.

40 navijačica plesalo je tjedan dana u 4 grada - najbolje od najboljih sada plešu u Zagrebu i Varaždinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Cheerleadingom se bavim oko 2 godine, to što sam ovdje mi puno znači. Super je atmosfera, pred punom arenom, super je atmosfera", ispričala je Josipa Kukor, navijačica. Točke su iznimno zahtjevne. Sve cure moraju misliti i plesati kao jedna.

"Svakako su najzahtjevnije zvijezde, špage, skokovi. Ove gimnastičke stvari. Zato je potreban trening išta više", otkriva  Andrea Jozić, navijačica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svaki dan na napornim treninzima uvježbavaju različite koreografije koje traju minutu i moraju biti efektne.

"Što se atmosfere tiče već smo navikle brzo radit koreografije. Kad dođemo ovdje smo relativno spremne i samo možemo uživati", priča Rebeka Kajnović, navijačica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Fizički nije toliko naporno vježbati koliko je psihički. Malo onako bum za glavu. Puno koreografija, mijenjat puno formacija, ali ok je", kaže Josipa Kukor, navijačica.

Atraktivne djevojke i privlačne kostime - nema tko nije primjetio. Tako dečki iz tehnike baš za vrijeme proba imaju puno posla uz teren.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kostimi su napravljeni s razlogom, moraju bit ovakvi, moraju bit vidljivi da nas se primjeti s tribina, moraju bit korisni i udobni da bi se moglo plesati u njima", priča Lada Sekulić, navijačica.

"Komentara je bilo svakakvih, na portalima da su cure jako razgibane, da su kostimi pokazali malo previše, da su kostimi sve otvoreniji. Ja osobno mislim i mislim da će se svi složiti, nemamo ni jedan vulgaran kostim jer u jednom običnom bodiju polešu i primabalerine", kaže Lidija Iveković, trenerica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo