treći pokušaj / Mali autobusni prijevoznici s područja Osječko-baranjske županije organizirali su prosvjed: 'Mi tražimo pošteni javni natječaj'

Njihov najvažniji zahtjev tiče se Vladine uredbe o javnoj nabavi koja, govore prijevoznici, pogoduje velikim tvrtkama, a njih baca u dugove.

27.4.2021.
18:45
VOYO logo

Mali autobusni prijevoznici s područja Osječko-baranjske županije origanizirali su prosvjed na kružnom toku u samom središtu Osijeka, i to u vrijeme najveće prometne gužve.

Ovo je njihov treći prosvjed koji ovog puta nisu ni najavili jer - govore - na svoje upite nijedan odgovor nisu dobili. Njihov najvažniji zahtjev tiče se Vladine uredbe o javnoj nabavi koja, govore prijevoznici, pogoduje velikim tvrtkama, a njih baca u dugove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Zrinko Jović predsjednik Udruge autobusnih prijevoznika Slavonije i Baranje kazao je: "Radi se o velikim novcima. Vlada direktnom pogodbom bez natječaja želi cijeli posao dodijeliti cijeli posao velikim autobusnim prijevoznicima koji su uglavnom stranci. Mi tražimo pošteni javni natječaj".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo