Majka tjerala kćer i njenu prijateljicu na prostituciju

Majka je zapovjedila tada 13-godišnjoj kćeri i njezinoj prijateljici što im je činiti.

14.4.2011.
22:42
VOYO logo

Za ostvarenje bolesnih seksualnih maštarija jednog muškarca djevojkama je plaćeno po 600 kuna, a one su novac predale svodnici, točnije majci jedne od njih. Muškarac je 13-godišnju djevojčicu i njezinu pet godina stariju prijateljicu fotografirao gole i plaćao im za to 50 ili 100 kuna. To je samo dio stravične priče iz pakla prostitucije koja je prije godinu dana šokirala osječku javnost. Zbog podvođenja vlastite kćeri i njezinih triju prijateljica, inače štićenica osječkih dječjih domova, devet godina iza rešetaka provest će beskrupulozna majka S. M. (38).

Njezin pomagač u tom poslu Dž. M. (27) osuđen je na godinu dana zatvora. Nepravomoćna je to presuda Županijskoga suda u Osijeku. Ni jedno niti drugo ne osjećaju se krivima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve je počelo još u srpnju 2006. kada je bezumna majka u svoju kuću primila 18-godišnjakinju s početka teksta koja je netom otpuštena iz Doma za nezbrinutu djecu 'Klasje' pa nije imala gdje stanovati.

Ubrzo se dosjetila kako bi mogla na njoj zaraditi. Pronalazila joj je muškarce koji su joj za seksualni odnos plaćali 200 kuna. Trajalo je to sve do kraja 2007., a tri mjeseca kasnije, 'madam' je našla novu žrtvu – također 18-godišnjakinju otpuštenu iz 'Klasja'. Po istom je scenariju i njoj otvorila vrata svoga stana i potom je gurnula u prostituciju. I ona je zarađivala 200 kuna po seksualnom odnosu. Jedan joj muškarac pak nije plaćao ništa jer mu je S. M. dugovala novac pa se tako namirivao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kći monstruozne S. M. također je u nekoliko navrata boravila u dječjim domovima, gdje je i upoznala spomenute djevojke. Srela je tako 2009. i tada 16-godišnju štićenicu Doma za odgoj djece i mladeži, koju je S. M. ubrzo uvukla u svoju mrežu. Zaprijetila joj je da joj mora dati sav zarađeni novac ili će sve reći odgojiteljicama u Domu.

Optužena S. M. inače je majka četvero djece, nezaposlena i živi od dječjeg doplatka i socijalne pomoći. Na sudu je tvrdila da nije znala što rade kći i njezine prijateljice te da nikada ne bi podvodila vlastito dijete.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članak:

arti-201102150438006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo