NAJBOLJA PROMOCIJA! / Luksuzni turizam u Dubrovniku: Slavnima poput Jordana najdraži suvenir je mir i biti podalje od objektiva

Svjetski poznata imena Dubrovnik često biraju, a Dubrovčani ih gotovo ni ne primjećuju

27.8.2021.
19:38
VOYO logo

Nakon što je svoje putovanje započeo u Splitu, na jahti u kojoj dan stoji milijun eura, NBA zvijezda Michael Air Jordan stigao je i u Dubrovnik. To je samo još jedno u nizu svjetski poznatih imena koji su ove sezone stigli u Dubrovnik. Njihov dolazak najbolja je promocija, ali Dubrovčani kažu ne vraćaju se oni samo zbog zidina već zbog njihovog mentaliteta. 

U Dubrovnik je stigao i on! Legendarni košarkaš NBA Michael Jordan

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Samo možemo reći: WOW! On je košarkaški Michael Jacskon. Ovo je savršeno“, rekla je Shanez iz Francuske. 

„Prošetao je pored mene i morao samo ponovno provjeriti je li to on. Samo sam stajao prekriženih ruku“, tvrdi Mac iz Velike Britanije. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Ludo je to, živuća je legenda. Morate mu se diviti, ali i poštovati ga. Čovjek je na odmoru“, smatra Charlie iz Velike Britanije. 

Svoje putovanje Jadranom na jahti O'Pari završava upravo ovdje. Za gastronomski početak odabrao je riblji restoran u kojem nije ni najavio svoj dolazak. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vidio sam puno poznatih u Dubrovniku svih ovih godina koliko dolazim na odmor. Ali simpatično je ispalo da je baš u ovom restoranu i za ovim stolom tu nedje blizu par metara sjedio Toni Kukoč njegov bivši suigrač iz Chicago Bullsa", kazao je Vladimir Radičević sportski novinar T-portala. 

Svjetski poznata imena Dubrovnik često biraju, a Dubrovčani ih gotovo ni ne primjećuju. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
odmor na jahti /

Slavni košarkaš Michael Jordan došao u Split

Image
odmor na jahti /

Slavni košarkaš Michael Jordan došao u Split

„Nisam ni skontao. Došao sam sad preko Široke ulice uopće nisam skontao. Da nisam vidio ove tough guys ne bi suopće skonto da je netko tu“, kazao je Lukša iz Dubrovnika. 

„Pa zašto bi ja njega morao poznat? Tko je taj čovjek da ja trčim za njim ili nešto?", misli Frano iz Dubrovnika. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dakle ovdje mogu pronaći svoj mir?

"Pa normalno, tko trči za njim“.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Nisam znao i želim mu najljepši boravak ovdje da ga nitko ne gnjavi da može se lijepo odmoriti i to je to“, izjavio je Dubrovčanin Ivica

Kolovoz u Dubrovniku proveli su i Harisson Ford i Demi Moore. Oni su za svoj odmor umjesto jahte odabrali luksuznu vilu. U kojoj su im na raspolaganju bile 3 sobe, 4 kupaonice i bazen s očaravajućim pogledom na Dubrovnik. U kojoj noć košta više od 6.000 eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njihov dolazak, najbolja je i najisplativija reklama koju jedna destinacija može dobiti. 

„Što se tiče poznatih kao što su pjevači, glumci koji su česti gosti u našem gradu uvijek nastojimo ukoliko je riječ o pristupačnim gostima dati im nekakav poklon ili suvenir koji će ih sjećati na Grad Dubrovnik“, rekla je Aida Hadžić iz Turističke zajednice Dubrovnik. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najdraži suvenir uglavnom je mir i biti što dalje od kamera. Upravo zato sve je više luksuznih vila u Dubrovniku za koje na skrovitim mjestima, daleko od očiju javnosti, elitni gosti ne pitaju za cijenu.

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo