Pogledajte snimku / Lopate u ruke: Potpuni kolaps na autocesti. Zameteni kamion, Talijan....

Image
Foto: Screeshot

Zimski su uvjeti na pojedinim cestama u Lici i unutrašnjosti Dalmacije. U priobalju puše bura, povremeno sa olujnim i orkanskim udarima. Na A1 nastao je pravi kaos

21.1.2023.
10:11
Screeshot
VOYO logo

Neočišćeni kolnici autoceste A1 stvaraju sve više problema. HAK je izvijestio kako su zimski uvjeti na DC76 između čvorova Bast i Zagvozd.

"Zbog zimskih uvjeta zabrana prometa za motorna vozila koja nemaju propisanu zimsku opremu i teretnim vozilima s priključnim vozilom", kazali su.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako kažu, zabrana prometovanja za sva vozila "zbog žestoke oluje" je na autocesti A1 između čvora Sveti Rok i Posedarje.

"Na autocesti A6 između čvora Delnice i čvora Kikovica u oba smjera, zabrana je prometa za sva vozila zbog orkanskog vjetra. Promet se vodi obilaznim smjerom kretanja preko D 3", dodaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Slavoniji, Baranji, Gorskom kotaru, Lici i unutrašnjosti Dalmacije povremeno pada snijeg (moguća je i poledica). Zimski su uvjeti na pojedinim cestama u Lici i unutrašnjosti Dalmacije. U priobalju puše bura, povremeno sa olujnim i orkanskim udarima. U prekidu su brojne trajektne, katamaranske i brodske linije.

"Savjetujemo vozačima da brzinu i način vožnje prilagode uvjetima na cestama, održavaju sigurnosni razmak između vozila i na put ne kreću bez propisne zimske opreme", govore iz HAK-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo