DRAMATIČAN RASPLET / Ljubavni brodolom i vruća stolica naših farmera

Image
Foto: RTL

Jedanaest epizoda popularnog hita RTL Televizije, 'Ljubav je na selu', proletjelo je u trenutku. U finalnoj, dvanaestoj epizodi, dogodit će se dramatičan preokret! Jedini ljubavni par ove sezone, Stjepan i Nikolina, na završnu zabavu okupljanja doći će odvojeno, dok će se ostali parovi na zabavi suočiti sa neriješenim problemima koji su ostali visjeti u zraku.

2.4.2012.
13:39
RTL
VOYO logo

Ljubav je na selu je ponovno potukla konkurenciju svojim rezultatima u gledanosti, te i ovu nedjelju postala najgledanija emisija u terminu emitiranja.

Predfinalna epizoda i romantično putovanje u Dubrovnik ostvarilo je gledanost od 14,5% u ciljanoj skupini od 18 do 49, odnosno 14,9% gledanosti u totalu populacije. 620.000  gledatelja u totalu populacije s oduševljenjem je pratilo nedjeljnu epizodu koja je po gledanosti potukla sve formate emitirane na konkurentskim televizijama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Finale najgledanije sezone emitirat će se 08. travnja u 22:00 sata i donosi dramatični preokret. Osim što će se kandidati suočiti sa zaostalim problemima u posebnoj sobi za „rješavanje odnosa“, Ljubav je na selu je spojila još jedan par.

Miran, koji je sam odlučio o svojoj sudbini, zapeo je za oko kandidatkinji koja se prvo prijavila za Tomislava, pa za Stjepana. Nakon što nije bila odabrana, pronašla je utjehu u Miranu. Dok su se u sobi za „rješavanje odnosa“ vodili razgovori između Ivane i Ivana, Tomislava i Branke, Stjepan i Nikolina su proživljavali svoj ljubavni brodolom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, par nije došao zajedno na završnu zabavu, no nisu se ustručavali zasjesti u „vruće stolice“, kako bi pokušali riješiti svoje probleme.

RTL Televizija ovu nedjelju u 22:00 sata donosi preobrat u najgledanijoj sezoni serije Ljubav je na selu. Hoće li se Stjepan i Nikolina pomiriti, saznajte u finalnoj epizodi!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo