KUHAČE UMJESTO FOTOAPARATA / Ljepotice s naslovnice kuhaju za vas!

Image
Foto: RTL

Često čujemo komentare da lijepe djevojke ne znaju ništa drugo osim odlaziti na 'in' zabavna mjesta i pozirati pred fotoaparatima. No ovih pet mladih dama dokazat će nam da se itekako znaju služiti kuharicama, štednjacima, loncima i kuhačama, pomoću kojih će spraviti večere za prste polizati!

23.1.2012.
15:10
RTL
VOYO logo

U novom tjednu kulinarske lifestyle emisije „Večera za 5“ upoznat ćemo pet prekrasnih mladih dama koje su krasile naslovnice poznatih hrvatskih časopisa, a koje će nas uvjeriti da su jednako spretne za štednjakom kao i pred objektivom.

Ivona Hibić prva će pokazati svoja kuharska umijeća, a budući da ova Samoborka voli tradiciju, kuhat će tipična jela za svoj grad - s puno masnog i slatkog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sljedeći dan kuhače se prihvatila najstarija i najiskusnija među damama, Ivana Katić. Potpuno je sigurna da će pomesti konkurenciju, i to ne samo dobrom hranom, nego i iznenađenjima kojima će podignuti atmosferu.

Romana Lončarević je sama izmislila recepte za jela koja će prezentirati u srijedu, nije ih prije pripremala pa se nada da će ispasti jestiva. Uz razmišljanje o 'specijalitetima' koja će ponuditi gošćama, Romana će morati smisliti i iznenađenje za jednu gošću koja upravo na njezinoj večeri slavi rođendan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Četvrtak će biti rezerviran za Ivonu Boca koja će spremiti ne baš osebujni mesni jelovnik, a neće se posebno truditi niti oko atmosfere jer su jednostavnost i izravnost njen životni moto!

Zato se Anamarija Havdić, za kraj ovog lijepog druženja, odlučila za tematsku večeru, a nazive jela i dekoraciju stola prilagodila je svojoj velikoj ljubavi - glazbi.

Kako su gošće prihvatile Ivonine samoborske specijalitete, je li rođendansko iznenađenje upropastilo Romaninu zabavu, te koja je spravila najbolju večeru i postala pobjednica novog tjedna, gledatelji će moći doznati u novim epizodama „Večere za 5“, i to već od ponedjeljka, 30. siječnja u 17:05 na RTL Televiziji!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo