Lijekovi su preskupi za ovu obitelj, čije se dijete bori s karcinomom

Majka dječaka Nine Zeca, koji se već šest i pol godina bori s karcinomom jetre, treba pomoć građana koji će im barem malo olakšati tešku socijalnu situaciju u kojoj živi njena obitelj.

10.12.2013.
14:51
VOYO logo

Obitelji Zec ponestaje snage, ali i novca. Nini Zecu neprestano trebaju novi lijekovi, a žive od jedne plaće i socijalne pomoći. Lijekovi koje sada trebaju nabaviti, uoči početka novog ciklusa kemoterapije, koštaju 300 kuna po dozi, a samo za početak su mu potrebne tri.

Zlatica Zec ističe da plaća njenog supruga odlazi prebrzo, uglavnom na režije. Pomažu im razne udruge kad mogu, ali ni one ne stoje najbolje s novcem. Zato joj je potrebna pomoć.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hvala svim građanima koji su do sada pomogli prilozima i udruzi Beskrajna milost, koja nam pomaže na sve načine uključujući i novčano", istaknula je.

Devetogodišnjak, koji ima još četiri brata i sestru, od svog trećeg rođendana se lavovski bori protiv zloćudne bolesti. Obitelj živi od jedne plaće i socijalne pomoći u Brežanama Lekeničkim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zlatica Zec navodi da su joj puno pomogli udruga Krijesnica, Krugovi i Ljubav na djelu, te direktor prijevoznika Autopromet Sisak, koji joj je dao kartu za autobus dok god se Nino liječi.

"Nadam se da će gospodin ovo vidjeti jer sam mu duboko zahvalna. Ima dobrih ljudi koji su nam pomagali i svima želim zahvaliti", kazala je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svaka pomoć im je dobrodošla. Ako i sami želite pomoći, možete to dogovoriti pozivom gospođi Zec na +385 91 989 91 26.

Novčana sredstva možete uplatiti na tekući račun dječakovog oca Miše Zeca u Zagrebačkoj banci na HR962360000-3238542201 ili na žiroračun HR892360000-3116137154.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo