Liječnici se potukli nad umirućim djetetom

19.7.2011.
23:41
VOYO logo

Bakterijska infekcija bila je pretežak suparnik za malenu djevojčicu Antoniju Mudrinić, no događaji kojima su ionako šokirani roditelji svjedočili u bolnici u Gospiću, mogli su se i morali izbjeći. Pred njihovim očima, nad umirućim djetetom, tvrde roditelji preminule djevojčice, fizički su se sukobila dvojica liječnika.

Najgore od svega jest to što je, prema njihovu svjedočanstvu, umiruću djevojčicu jedan od liječnika, zbog nedostatka kreveta, htio maknuti s intenzivnog odjela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Odveli su mi dijete na intenzivnu, spajali je na instrumente, mjerili tlak i reanimirali. Jedva je disala. U sobu je tad uletio jedan doktor. Naguravao se i vikao na anesteziologa. Na kraju mu je i šamar opalio! I to dok je moje dijete bez daha ležalo na krevetu , ispričala je za 24sata šokirana majka Marizela Jelić.

Kad je u sobu ušao otac Antonio Mudrinić liječnici su se bili razdvajali. Rekli su mu da će s djetetom biti sve u redu. Nažalost, bila je to kriva liječnička procjena. Djevojčica je preminula u kolima Hitne pomoći koja su krenula u riječku bolnicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ravnateljica gospićke bolnice dr. Marija Vrkljan Ilijevska ne povezuje incident u sali sa smrću. Zatražila je pismena očitovanja svih sudionika i očevidaca incidenta, te će naknadno odlučiti o eventualnim sankcijama.

Vezani članak:

arti-201107120240006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo