'Lički Putin' / Ličko-senjski župan vozio 200 km/h pa sletio s motora: 'Sva sreća da sam fit pa sam super prošao'

Image
Foto: PIXSELL

Dodao je kako je spreman za unutarstranačke HDZ-ove izbore za koje će se ponovno kandidirati

8.6.2018.
19:31
PIXSELL
VOYO logo

"Lički Putin", kako mnogi nazivaju ličko-senjskog župana, Darko Milinović ozlijeđen u vožnji motorom. Prometnoj nesreći, koja se dogodila u četvrtak na Grobniku, kumovala je velika brzina. Naime, poznati ljubitelj motora, vozio se oko 200 kilometara na sat te u krivini proklizao i izletio sa staze prevrćući se na 150 metara, javlja 24sata.

"Da mi se to dogodilo na cesti, možda bih i poginuo. Sva sreća da sam fit, pa sam super prošao samo sa lomom kosti na zapešću", zaključio je Darko Milinović. Priznao je kako je do prometne nesreće došlo jer je bio neoprezan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zaprimljen je u bolnicu u Lovranu gdje su otkrili da mu je na tri mjesta pukla mala kost u lijevom zapešću. No, on se ne brine i kaže kako bi za tri tjedna trebao maknuti gips.

"Uvijek imam punu zaštitnu opremu bez koje ne sjedam na motor i kada idem do kafića. Bio sam svjestan svega kada sam izletio sa staze i stisnuo sam ruke uz tijelo dok sam se prevrtao. Upravo zbog ovakvih situacija, odlučio sam početkom godine da uopće neću ići motorom na cestu. Moćni je to stroj i adrenalin te povuče, pa bolje da se ne dovodim u iskušenje. Zato ove godine vozim samo po stazi", rekao je Milinović za 24sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodao je kako je spreman za unutarstranačke HDZ-ove izbore za koje će se ponovno kandidirati, a izbori bi se trebali održati do 7. srpnja. Inače, njegov županijski ogranak je raspušten nakon što je došlo do svađe s vrhom HDZ-a zbog izbora direktora u NP Plitvice.

Nadimak "lički Putin" je dobio zbog svog nabildan izgleda, a inače vozi Suzuki prenosi 24sata. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo