Sjajna vijest za Opatiju /

Liburnia Riviera Hoteli prodani!

Image
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
11.7.2019.
16:10
Goran Kovacic/PIXSELL
VOYO logo

Nakon višegodišnjih pregovora s raznim potencijalnim kupcima, uprava "Liburnia Riviera Hoteli", petog najvećeg hotelskog portfelja u Hrvatskoj, ali nesumnjivo onog s najbojim i zanimljivim resursima, našla je savršenog kupca koji nije samo zainteresiran za upravljanje hotelima, već i za razvijanje odredišta i samog grada. 

Danas je Zagrebačka burza objavila da se LRH konačno prodaje. SNH grupa prodala je svoje udjele velikom trgovačkom društvu, a mi smo željni vidjeti gdje to vodi. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kupac koji je preuzeo krunske dragulje Opatijske rivijere je austrijsko trgovačko društvo Holster Lurssen. Lurssen grupa je u vlasništvu obitelji i obiteljski je vođena već 5 generacija. Lurssen je izgradio 8 od 10 najvećih mega jahti na svijetu, uključujući najdulju na svijetu (180 metara) i najveću u svijetu (u smislu bruto tonaže). 

Apetit Holstera za apsolutno luksuznim i prvoklasnim nekretninama do sada se ne čini posve gotov, nakon što su u Beču kupili svjetski poznatu Palais Schwarzenberg, otišli su dalje do najprestižnijeg mjesta Austro - Ugarskog carstva i stekli LRH. U Opatiji su pronašli savršen spoj povijesti i turizma koji rade u savršenom skladu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, LHR je vlasnik najstarijih i najprepoznatljivijih hotela u Hrvatskoj, od Kvarnera i sobe s kristalnom dvoranom, do marina i odmarališta, do plaža s plavom zatavom do carskih odaja. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo