(Dallas) / LET 3 - Živa p...a

Image

Prvi koncertni DVD u karijeri pomahnitalih Riječana savršeno kombinira žestoku svirku i performans.

24.1.2009.
13:44
VOYO logo

Prvi live DVD u diskografiji najluđih predstavnika RiRocka u ovom je trenutku i njihovo ultimativno izdanje.

Već dugo su suludi performansi Letu 3 jednako važni, ako ne i važniji od same glazbe, a oni su se na pozornici riječke Hartere doslovno nizali kao na tekućoj vrpci. Dvadeset tri uvrštene pjesme pokrile su sva ključna mjesta minulog rada grupe, što "Živu p...u" čini izvrsnim nadomjestkom za kompilaciju hitova. Svirački, također, zamjerki nije bilo jer su ovdje uvrštene verzije u najmanju ruku ravnopravne (a često i superiorne) studijskim izvornicima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potpuni trijumf zaokružen je besprijekornom Gonzovom režijom, genijalnim pakovanjem koje će vas od glave do pete prekriti perjem i šokirati kad iz kreme za lice iskoči umjetni penis te interesantno napravljenim presjek različitih faza djelovanja uz pomoć svih dosad snimljenih videospotova.       

Da rezimiramo, u zadnje vrijeme teško se othrvati dojmu da su Prlji, Mrletu i njihovoj galeriji "frikova" zafrkancija i želja za sablažnjavanjem postali jedini motiv, a da je sama svirka tek sredstvo kojim lakše dolaze do cilja. To je na regularnim albumima vrlo čest slučaj, no ovaj koncertni DVD otkriva ih u moćnom, žestokom i, u strogo glazbenom smislu, izuzetno inspiriranom izdanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo