besprijekorni modni izričaj / 'Let 3' otkrili tajne depilacije i što skrivaju ispod mrežastih čarapa!

Damir Martinović Mrle i Zoran Prodanović Prlja osvježit će pozornicu 'Hrvatskog broja jedan' besprijekornim modnim izričajem, a s našim će gostima i gledateljima podijeliti i nekoliko savjeta o aktualnim trendovima u brizi za tijelo.

21.11.2014.
11:09
VOYO logo

'Hrvatski broj jedan' večeras u goste dovodi najokorjelije rokere! Pogađate, biramo najuspješniji rock bend u Hrvatskoj! I ne samo to! Otkrit ćemo vam tajne uspješne depilacije, posljednje modne trendove kada je riječ o odjeći za nastupe i dosad neotkrivene glazbene talente naših gostiju i voditelja.

Image
Foto: RTL

Let 3

Damir MartinovićMrle i ZoranProdanovićPrlja osvježit će pozornicu 'Hrvatskog broja jedan' besprijekornim modnim izričajem, a s našim će gostima i gledateljima podijeliti i nekoliko savjeta o aktualnim trendovima u brizi za tijelo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poznata fotografkinja MareMilin je fotografirala toliko bendova da će joj biti vrlo teško odlučiti koji će joj svirati na vjenčanju. Među njima je i Psihomodo pop koji ovoga puta nisu pozirali, ali je zato Davor Gobac svojim najjačim oružjem pokušao razoružati našu Editu.

Image
Foto: RTL

Let 3


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ona će pak razoružati vas i to vlastitom izvedbom 'Maljčika' legendarnih Idola. Kako sve to zvuči i izgleda i naposljetku tko će biti novi 'Hrvatski broj jedan'?! Doznajte večeras u 20 sati na RTL Televiziji!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo