ISPUNJENJE SNA / Leonardo DiCaprio u "Zoni sumraka"

Image

Veliki obožavatelj legendarne televizijske serije priprema njenu novu, dugometražnu verziju.

20.7.2009.
12:15
VOYO logo

Potvrđeno je snimanje još jedne ekranizacije kultne televizijske serije "Zona sumraka" koju kao producent nadgleda ultrapopularni Leonardo DiCaprio.

Njegova producentska kuća Appian Way postigla je dogovor s Warner Brosom, nakon čega im se ubrzo priključio i scenarist Rand Ravich, najpoznatiji kao redatelj žanrovski srodne "Astronautove žene". Hoće li se prihvatiti i redateljske palice nije poznato, kao ni da li će se, kao u 26 godina staroj verziji Stevena Spielberga i Johna Landisa, raditi o omnibusu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

DiCaprio, veliki obožavatelj TV-originala kojem je prema vlastitom priznanju bio san glumiti u "Zoni sumraka", će se i pojaviti u filmu iako možda samo u ulozi naratora. Scenarij će biti baziran na serijalu premda nije u pitanju remake neke od epizoda. 

"Zona sumraka" predstavlja jedan od ključnih projekata američke televizije u 20. stoljeću. S prikazivanjem je krenula krajem pedesetih i preko noći stekla kultni status svojim dotad neviđenim spojem horora, SF-a i krimića. Različite verzije serijala prikazivale su se sve do početka ovog desetljeća.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo