'GASI INTERNET, RASPUŠTAJ SABOR' / U hvaljenju Plenkovića, ova je HDZ-ovka otišla najdalje: 'Hrvatska ima milijardu i 640 milijuna zaposlenih'

Image

'Poštovane zastupnice i zastupnici, s obzirom na rekordni broj zaposlenih od samostalnosti u Republici Hrvatskoj koji pokazuje rezultate od milijardu i 640 milijuna zaposlenih trenutno...', kazala je zastupnica Majda Burić

12.7.2022.
13:14
VOYO logo

Dok je za saborskom govornicom govorila o turističkoj sezoni, HDZ-ovoj zastupnici Majdi Burić omaknuo se urnebesni lapsus koji je izazvao niz reakcija. Ona je, naime, rekla da u Hrvatskoj "imamo milijardu i 640 milijuna zaposlenih".

'Gasi internet, raspuštaj Sabor, sve smo riješili!'

"Poštovane zastupnice i zastupnici, s obzirom na rekordni broj zaposlenih od samostalnosti u Republici Hrvatskoj koji pokazuje rezultate od milijardu i 640 milijuna zaposlenih trenutno u Republici Hrvatskoj, s obzirom na također rekordno niski broj nezaposlenih, s obzirom na kontinuirani rast plaća, mirovina, svih ostalih socijalnih davanja, s obzirom na također očekivanu rekordnu turističku sezonu govorit ću upravo o hrvatskom turizmu", kazala je Burić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako je zastupnica Burić pomiješala milijun i milijardu, pa je ispalo da nas ima više od Kineza - i svi radimo.

"Gasi internet, raspuštaj Sabor, sve smo riješili. S tolikim brojem zaposlenih, za Hrvatsku nema zime", prokomentirao je na Facebooku kolegičin gaf gradonačelnik Svete Nedelje i saborski zastupnik stranke Fokus Dario Zurovec, koji je objavio i snimku izjave HDZ-ove zastupnice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo