Nikoga nije štedio /

Kuščević opleo po sumještanima u Nerežišću: Zasmetala ga istina o preprodaji zemljišta?

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

"Računaju da sam na samrti pa kao lešinari otvaraju svoje kljunove"

7.7.2019.
15:11
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

"Konačno je krenulo razotkrivanje onih kojima smetam. Računaju da sam na samrti pa kao lešinari otvaraju svoje kljunove", napisao je na svom Facebook profilu Lovro Kuščević, aludirajući na komentare sumještana koji su javno istupili i Kuščevića optužuju za laži i malverzacije pri kupnji brojnih parcela u rodnom Nerežišću, a sve s ciljem povećanja vrijednosti zemljišta i zarade.

Ogorčeni Kuščević opleo je po svom "sumještanu" Srđanu Dvorniku, koji je odlučio otkriti istinu o Kuščevićevim namjerama s kupnjom, prenamjenom, a zatim i prodajom zemljišta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne znam kako ga lakše opisati nego kao lijevog aktivista. Dok je Domovina još bila u ratu i dok su se spremale najveće vojne operacije za oslobođenje okupiranih teritorija, Bljesak i Oluja, Dvornik je 1994. počeo raditi kao izvršni direktor u Soroševom institutu Otvoreno društvo, koji će financirati oporbene stranke i udar na HDZ. Tamo je radio do smrti prvoga hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana. Svojedobno je osnivao Udruženje za jugoslavensku inicijativu, a radio je u raznim domaćim i stranim ljevičarskim fundacijama (pročitajte njegov životopis u objavi ili potražite na web-u)".

VEZANE VIJESTI

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tko je ta 'Nerežiška' - Đurđa Knežević? Politička aktivistica, feministica, osoba koja želi izbaciti vjeronauk iz škola i naravno životna partnerica Srđana Dvornika. Sjetite se što sam rekao, napadaju me lijevi aktivisti! Dok me ovakvi napadaju, znam da sam na pravom putu!!!!! I naravno da nisam ja cilj, već sredstvo, oni nisu organizatori, već oruđe, a cilj je ono što nisu uspjeli 90-ih sve uz pomoć Soroševog novca. Ovo su sve neoborive činjenice", objavio je Kuščević na Facebooku

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo