preokret /

Kum Bože Petrova odustao od šefovske fotelje: 'Moje namjere su bile čiste, ali pritisak je za mene i moju obitelj prevelik'

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

'Posebno se želim zahvaliti Nikoli Grmoji koji se najsnažnije zalagao za moje imenovanje jer najbolje poznaje moj rad i uspjehe'

24.11.2016.
21:15
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Mario Bukmir, kum Bože Petrova ipak neće postati zamjenik direktora Hrvatskih voda.

"Nakon svih današnjih naslova i optužbi na račun MOSTa i predsjednika Sabora, Bože Petrova koji je krsni kum mom djetetu, donio sam odluku da se neću ni kandidirati za navedenu poziciju", piše Mario Bukmir u svojem dopisu medijima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moje namjere su bile čiste, ali ovaj pritisak je za mene i moju obitelj naprosto prevelik. Osim toga, javni interes sam oduvijek stavljao ispred privatnog. U javnom je interesu da MOST nastavi raditi na promjenama koje su nužne za dobrobit Hrvatske i njenih građana smatram da bi njihova podrška mojoj kandidaturi bila ogromno breme koje im nikako ne želim. 

Ovim putem zahvaljujem MOSTu nezavisnih lista što su prepoznali moju želju da učinim nešto za Hrvatske vode, resor koji jako dobro poznajem, te ću u znak zahvale i dalje nastaviti pridonositi borbi za javni interes.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posebno se želim zahvaliti Nikoli Grmoji koji se najsnažnije zalagao za moje imenovanje jer najbolje poznaje moj rad i uspjehe u vođenju projekata, kao i što je hrabro kako samo on zna branio ono u što vjeruje i što smatra ispravnim bez obzira na moguće posljedice."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo