Uskrs bez kuće / Kuća im izgorjela u požaru, pa nakon Božića, i Uskrs provode kod susjeda

Provesti Uskrs s obitelji u svojemu domu, nažalost nije moguće za tročlanu obitelj iz Baranjskog mjesta Grabovac. U prosincu prošle godine njihova obiteljska kuća izgorjela je u požaru.

16.4.2017.
19:22
VOYO logo

Nakon Božića, obitelj Zagorec neće niti Uskrs provesti u svojoj kući, već kod susjeda, koji su im nesebično ponudili krov nad glavom. Vlado je u nevjerici gledao svoju obiteljsku kuću koja je prije Božića potpuno izgorjela zbog električnog kvara na zamrzivaču. 

Iz požara su živu glavu izvukli supruga Sanja i maleni sničić Sandro, a Vlado je krenuo u obnovu kuće. Nakon RTLova priloga javili su se brojni donatori i krov je sada novi, no novi su i problemi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kako je kuća izgorila, ona kiša, onaj snijeg to je sve padalo unutra, i vlaga je strašna unutra, ne može se ni krečiti, ne može se ništa, cijevi su popucale od zime jer se nije grijalo unutra i sad moram razbijati kupatila kuhinju, sve komplet moram razbijat", objasnio je Vlado Zagorec iz Grabovca. 

Plemeniti susjedi odmah su priskočili u pomoć i prihvatili tročlanu obitelj u svoj dom. Uskrs tako Vlado, Sanja i Sandro provode, baš kao i Božić, u susjednoj kući svojih prijatelja. Iako ih je sada osmero, susjeda Kristijana govori za šunku i jaja ipak imaju dovoljno, a najbitniji im je dječji osmjeh.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vlado je Hrvatski dragovoljac i žive samo od njegove mirovine, a popravci kuće iznimno su veliki. "Morao sam dići kredit da bi platio majstore da bi mogli napraviti krov", požalio nam se Vlado. 

Bez donacija koje se mogu uplatiti na broj žiro računaHR5923900013221375696, ne znaju kada će se i kako vratiti u svoj dom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prvo bi se zahvalila svim ljudima na pomoći, nije bitno kakva je pomoć. Svima se zahvaljujem od srca, a za Uskrs im želim puno ljubavi mira i sloge u njihovim domovima s njihovim obiteljima", poručila je Sanja Čančar Zagorec iz Grabovca.

A upravo je to želja i svih onih koji su i do sada pomagali Vladi, Sanji i Sandru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo