OGLASIO SE I DORH / Krvavi pohod u Dubrovniku: Ubio suprugu i njenog oca jer je zatražila rastavu braka?

Nezapamćeno dvostruko ubojstvo i samoubojstvo koje se dogodilo u obiteljskom stanu šokiralo je dubrovačku javnost

29.1.2019.
17:55
VOYO logo

DORH je poslijepodne objavio detalje tragedije u Dubrovniku u kojoj je je pomorac  ubio svoju suprugu i njenog oca iz vatrenog oružja, a punicu je ranio te potom presudio i sebi.

"U predvorju stana na kućnom broju 7 pronađena su mrtva tijela žene (1966.) i  muškarca (1955.), a u unutrašnjosti stana mrtvo tijelo drugog muškarca (1942.), dok je druga žena (1945.) zbog zadobivenih ozljeda prevezena u Opću bolnicu u Dubrovniku. Prema dosad utvrđenom, smrt žene i dvojice muškaraca, kao i ozljeđivanje druge žene, nastupilo je djelovanjem iz vatrenog oružja. U daljnjem tijeku postupanja naložit će se obdukcija i pregled mrtvih tijela te poduzimati daljnje radnje u svrhu utvrđivanja okolnosti predmetnog događaja", stoji u priopćenju DORH-a. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dubrovački dnevnik neslužbeno doznaje kako je dugogodišnji pomorac Ivo B. ubio svoju suprugu Lidiju B. i njenog oca iz vatrenog oružja, a punicu je ranio. Naposljetku je presudio i samome sebi.

Prema neslužbenim informacijama s kojima raspolaže Dubrovački dnevnik, špekulira se kako je Ivo B. ubio svoju suprugu zato što je od njega zatražila rastavu braka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Supruga zatražila razvod 

Prema neslužbenim, ali pouzdanim informacijama Dubrovačkog dnevnika, dan prije nego što je počinio dvostruko ubojstvo, od odvjetnika njegove supruge je zaprimio e-mail u kojem mu je poslala zahtjev za sporazumnim razvodom braka pa se vjeruje kako je upravo to razlog današnjeg krvavog pohoda.

Image

Masakr u Dubrovniku: Tijela ubijenih nakon policijskog očevida prevezena kombijima

Image

Masakr u Dubrovniku: Tijela ubijenih nakon policijskog očevida prevezena kombijima

Ivo je umirovljeni pomorac koji je od 1977. godine plovio na brodovima dubrovačke Atlantske plovidbe, a 2003. je unaprijeđen u zvanje zapovjednika broda. Zapovijedao je na više brodova te pomorske kompanije sve do 2009. godine kada prestaje ploviti te se zapošljava u istoj tvrtki kao šef kadrovskog odsjeka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Suprug je izbacio iz kuće

Na tom radnom mjestu se ne zadržava dugo. Zbog nagle naravi ga se Uprava Atlantske plovidbe "rješava" na način da ukidaju to radno mjesto te se Ivo vraća prisilno na brod Atlantske plovidbe te potom odrađuje i dva ugovora za jednu stranu japansku kompaniju odakle se umirovio.

Ivo B., u Dubrovniku poznat kao Đivo je s obitelji stanovao u Sustjepanu, dok je mjesto ubojstva na Prijekome u gradskoj jezgri gdje je ubijena Lidija B. pobjegla roditeljima nakon što je suprug izbacio iz kuće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo