RTL-OVA USPJEŠNICA / 'Krv nije voda' gledanija i od Lige prvaka

Image
Foto: RTL

Prema najnovijim podacima o gledanosti, epizoda serije 'Krv nije voda', emitirana 23. studenog u 19.05 sati bila je gledanija i od Lige prvaka s 470 tisuća gledatelja u ukupnoj populaciji!

24.11.2011.
14:12
RTL
VOYO logo

Šokantna epizoda serijala 'Krv nije voda', koja je prikazala priču o nezaposlenoj majci čija su djeca prisiljena krasti kako bi preživjeli, privukla je više gledatelja nego utakmica Lige prvaka!

Prema rezultatima gledanosti, 'Krv nije voda' imala je gledanost od 11,2% u totalu populacije, odnosno pratilo ju je preko 470 tisuća gledatelja, dok je nogometnu utakmicu na javnoj televiziji gledalo oko 390 tisuća ljudi (gledanost od 9,4% u totalu populacije).

'Krv nije voda' bila je i najgledaniji format u terminu emitiranja u ciljnoj skupini od 18 do 49 godina, također s 11,2% gledanosti.

Odličnu gledanost ostvarila je i središnja informativna emisija RTL Televizije. 'RTL Danas', pod voditeljskom i uredničkom palicom Igora Bobića, ostvario je iznimnih 15,4% u totalu populacije, odnosno preko 645 tisuća gledatelja pratilo je najnovije političke i društvene događaje iz Hrvatske i svijeta.

Uz 'RTL Danas' u 18.30 sati, gledatelji RTL Televizije svakog će dana moći doznati što donosi prvi pregled najnovijih vijesti dana, dok će željni svakodnevnih ljudskih priča uživati u novim nastavcima serije 'Krv nije voda' koje se emitiraju svake večeri od ponedjeljka do petka u 19.05 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo