prave zvijezde / Krila Oluje u Slovačkoj dobili još jednu nagradu: reporterki RTL-a Danas otkrili su planove za iduću godinu

Vikend u Slovačkoj provela je i akrobatska skupina hrvatskog ratnog zrakoplovstva Krila Oluje, čiji su piloti Ivani Franić otkrili planove za iduću godinu

27.8.2017.
18:52
VOYO logo

Akrobatska grupa Hrvatskog ratnog zrakoplovstva i protuzračne obrane (HRZ i PZO) "Krila Oluje", koja djeluje u sastavu Eskadrile aviona 93. zrakoplovne baze u vojarni „Pukovnik Mirko Vukušić“ u Zemuniku, osvojila je nagradu za najprecizniji nastup na međunarodnom aeromitingu u Slovačkoj Republici, izvijestili su iz MORH-a.

"Krila Oluje" su danas, u nedjelju, 27. kolovoza 2017., u Zračnoj luci Sliač zaključili svoj dvodnevni nastup u letačkom dijelu programa aeromitinga SIAF 2017. (Slovak Interanational Air Fest).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bio je to sveukupno 47. međunarodni nastup "Krila Oluje", a s atraktivnim letačkim programom do sada su se predstavili u 15 različitih država svijeta. Ovo je njihovo drugo gostovanje u Slovačkoj gdje su nastupali i 2009., u Zrakoplovnoj bazi Piestany.

Ova nagrada je još jedno priznanja kojim "Krila Oluje" potvrđuju status u svijetu arobatskog letenja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A ovaj vikend s njima je bila i RTL-ova ekipa. Pogledajte što su rekli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo