zaključak godine /

Kries sprema spektakl u sklopu 4. Vintageovog rođendana!

Image
Foto: PR

Između Kriesa i Vintagea razvio se poseban odnos što najbolje dokazuju tri dosadašnja rasprodana koncerta

12.12.2016.
17:24
PR
VOYO logo

KRIES nastupom u četvrtak u Vintageu zaključuje koncertnu 2016. godinu. Između Kriesa i Vintagea razvio se poseban odnos što najbolje dokazuju tri dosadašnja rasprodana koncerta. Prije i nakon koncerta publika će uživati u world music selekciji u izvedbi DJ Emira (Izvorišta).

Karte po pretprodajnoj cijeni od 60 kuna možete kupiti u Dirty Old Shopu i Vintage Industrial Baru ili Kavezu, a ako ih ostane, na dan će koštati 70 kuna. Broj karata je ograničen, a dvostrukog koncerta neće biti.

KRIES je sedmeročlani bend koji nadahnuće pronalazi u melodijama i tekstovima tradicijskih pjesama, u slavenskoj mitologiji, dinarskom ritmu i zvukovima mediteranskih glazbala. Dosadašnjim djelovanjem Kries je prisvojio epitet najaktivnijih i najatraktivnijih predstavnika world music scene s ovih prostora. Njihove pjesme pronašle su svoje mjesto u eteru radijskih postaja diljem svijeta kao i na međunarodnim cd kompilacijama toga žanra.

Recenzije glazbenih kritičara inozemnih medija puni su hvale za njihove albume i koncerte, a virtuozna svirka i energična scenska pojava samo su neki od razloga njihovog iznimnog uspjeha kod publike širom svijeta. Osim u Hrvatskoj, Kries je nastupao na solo koncertima i festivalima u Austriji, Češkoj, Irskoj, Škotskoj, Kanadi, Mađarskoj, Njemačkoj, Sloveniji, Engleskoj, Maleziji, Indoneziji,... (Sziget Festival, United Islands, ColoursofOstrava, Rainforest World Music Festival, Celtic Connections, Balkan Fever, RTE, Roots&Blues, Druga Godba,…)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije nekoliko dana izdali su novi album 'Selo na okuke' u sklopu humanitarne inicijative 'Dobri domaćini', a nabaviti ga možete u crowdfunding kampanji na ovom linku: https://bit.ly/2hBRSmu

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo