Krenule nesnosne gužve, vozi se u koloni od 30 km!

Gužve na cestama koje se očekuju ovog vikenda već su počele!

29.7.2010.
17:54
VOYO logo

arti-201007270644006Kako je izvijestio Hrvatski autoklub, promet je osobito pojačan na autocestama A1, A2 Zagreb-Macelj i A3 Bregana-Lipovac. Na naplati Lučko na izlazu s autoceste prema Zagrebu čeka se otprilike 10 do 15 minuta. U Zagrebu se otežano vozi i Slavonskom avenijom kod Žitnjaka, gdje je promet preusmjeren na Servisnu cestu.

Zbog gužve na graničnom prijelazu Kaštel na izlazu, na Istarskom ipsilonu vozi se u koloni dugoj oko 30 km, a kod tunela Učka prema Rijeci vozi se u koloni dugoj oko 3 km.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

HAK također upozoravba da su tijekom dana zastoji mogući u blizini turističkih središta na obali, na dionicama gdje su radovi, te u gradskim središtima u unutrašnjosti. Pojačan promet očekuje se duž jadranske obale, na autocestama A 1 i A 6, Rijeka-Zagreb, te na području Istre.

Na graničnim prijelazima sa Slovenijom (Macelj, Bregana, Kaštel, Rupa, Plovanija i Pasjak) također se očekuje pojačan ulaz osobnih vozila, pa se vozače moli za strpljenje. U trajektnom prometu ne očekuju se poteškoće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo