Kosor vidjela par turista pa najavila dobru sezonu

12.5.2010.
16:44
VOYO logo

Za optimizam imamo realno utemeljenje, ocijenila je premijerka Jadranka Kosor u Kazalištu Marina Držića na svečanoj sjednici Skupštine Dubrovačko-neretvanske županije u povodu Dana županije i blagdana njezina zaštitnika Sv. Leopolda Bogdana Mandića.

Kosor je posebno poštovanje iskazala svim hrvatskim braniteljima koji su obranili zemlju, koja je sada članica NATO-a i završava pregovore s EU-om.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osvrćući se na prometnu povezanost Dubrovnika i Županije s ostalim dijelovima RH, predsjednica Vlade kazala je kako može konstatirati da se u povezanost hrvatskog juga puno ulaže, pa je tako od 2004. do 2009. na području te Županije kroz autoceste uloženo 600 milijuna kuna.

Najavila je normalan nastavak radova na izgradnji autoceste od čvora Ravče prema Pločama, kao i nastavak na izgradnji Pelješkog mosta, koji bi trebao biti završen do 2015. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Govoreći o najnovijim mjerama Vlade, Jadranka Kosor je izrazila uvjerenje kako će one biti ostvarene do kraja ove godine i da će se one uspješno realizirati osobito ako svi damo svoj doprinos.

Okupljenima u Kazalištu Marina Držića obratili su se i gradonačelnik Andro Vlahušić te u ime sedam jadranskih župana župan splitsko-dalmatinski Ante Sanader, a sjednici su nazočili i potpredsjednici Vlade Darko Milinović i Božidar Pankretić, ministar kulture Božo Biškupić, zapovjednik HRM-a kontraadmiral Ante Urlić, te drugi gosti i uzvanici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na sjednici su dodijeljene i nagrade Dubrovačko-neretvanske županije.

Prethodni članci:

arti-201005100108006 arti-201005110280006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo