hrvatsku ne daju ljevici / Kosor sigurna u izbornu pobjedu HDZ-a

Image
Foto: PIXSELL

Predsjednica HDZ-a Jadranka Kosor na predizbornom skupu u subotu u Osijeku izrazila je uvjerenje da će HDZ pobijediti na predstojećim parlamentarnim izborima.

20.11.2011.
10:19
PIXSELL
VOYO logo

Predsjednica HDZ-a Jadranka Kosor na predizbornom skupu za lV. izbornu jedinicu u Osijeku izrazila uvjerenje da će HDZ pobijediti na predstojećim parlamentarnim izborima.

Također je samouvjereno dodala kako vjeruje da će građani prepoznati napore njene stranke u deblokiranju pristupnih pregovora s EU.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Unatoč svima koji nisu vjerovali da će se to dogoditi, potpisat će pristupni ugovor i to s nalivperom koje mi je poklonio Sveti Otac Benedikt XVI, što ima posebnu vrijednost jer mi smo kršćanska zemlja", rekla je Kosor i ničim izazvana počela priču o vjeronauku u školama.l Naime, dodala je kako HDZ neće dopustiti ukidanje vjeronauka u školama.

Kao važan razlog zašto građani svoj glas trebaju dati HDZ-u Kosor je navela i 'bespoštednu i beskompromisnu borbu protiv korupcije i kriminala, koja neće stati bez obzira o kome se radilo'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kosor je poručila svima koji su joj 'namještali' da je 'neće otjerati i da im neće dati svoj osmijeh'.

"Snažniji nego ikada krećemo dalje", poručila je Kosor te zamolila sve članove HDZ-a da izađu na izbore i povedu članove obitelji i prijatelje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo će biti moj prvi puni mandat kao predsjednice Vlade koji će odraditi u interesu svih građana i Hrvatske pri čemu oko nacionalnih interesa nema kompromisa“, nagovarala je predsjednica HDZ-a.

Potpredsjednik HDZ-a Vladimir Šeks, prvi na listi lV. izborne jedinice, kazao je kako građani trebaju dati svoj glas za nositeljicu svih HDZ-ovih lista Jadranku Kosor, jer je, između ostaloga, uspjela u najtežim gospodarskim trenucima održati ,hrvatski brod iznad vode'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naglasio je kako je u proteklom mandatu upravo Kosoričina Vlada osigurala 'milijarde kuna za razvoj Slavonije i Baranje i Osječko-baranjske županije'.

Spomenuvši 'dezertera koji je šmugnuo repom i ostavio i Vladu i HDZ na cjedilu', Šeks je kazao da je Jadranka Kosor imala snage da se u tako teškoj situaciji uhvati u koštac sa svim problemima, uključujući i borbu protiv korupcije i kriminala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predstojeće izbore ocijenio je presudnima za hrvatsku budućnost.

Predsjednik osječko-baranjskog HDZ-a Tomislav Ivić kazao je kako HDZ nikada nije izdao hrvatske nacionalne interese, niti će to ikada učiniti te da je glas za HDZ glas za jaku i stabilnu Hrvatsku te razvoj Hrvatske, kao i Slavonije i Baranje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednik virovitičko-podravskog HDZ-a Josip Đakić poručio je kako će HDZ dobiti i ovu bitku, bez obzira koliko bila teška, ustvrdivši da bi ljevičari opet željeli biti u jugosferi i na Balkanu, a HDZ je jasno protiv toga.

"Hrvatsku ni za što ne damo nikome, a naročito ljevici", kazao je Đakić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo