Kosor nije primila potpise 61.000 građana protiv sebe

25.2.2011.
13:52
VOYO logo

Potpisi 61.737 nezadovoljnih građana koji traže smjenu vlasti jer je u sedam godina vladanja Hrvatsku dovela do bankrota napokon su stigli tamo gdje im je i mjesto – u Vladu.

Potpise je u tačkama u Banske dvore donio šef laburista Dragutin Lesar čija je stranka i organizirala akciju prikupljanja potpisa i tako bila poveznica između Vlade i svih onih obespravljenih građana koji vjeruju da ova Vlada mora otići. Potpise je Lesar donio u Vladu nešto prije 12 sati te ih predao Vladinu urudžbenom uredu jer ih premijerka Jadranka Kosor nije željela osobno primiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Očekivali smo u četvrtak do 14 sati da nam kažu termin kada bismo mogli osobno predati premijerki potpise, ali nismo ga dobili. Ponudili smo sami termin danas popodne, ali ni to im nije odgovaralo, a za termin u utorak rekli su nam da nazovemo u ponedjeljak i provjerimo hoće li premijerka imati vremena" opisao je Lesar "loptanje" koje je prošao ugovarajući termin, od kojeg je na kraju odustao jer, kako kaže, shvatio je da nemaju više što razgovarati s premijerkom te dodao kako ona sada ima samo jednu mogućnost – mirno i dostojanstveno otići.

Šef laburista osvrnuo se i na sve veću popularnost koju mu građani daju u anketama te poručio da ga to veseli te kako je zahvalan svima koji mu daju potporu. Otkrio je i kako se laburistima u posljednja nepuna dva mjeseca priključilo oko 720 novih članova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201102220737006 arti-201101090224006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo