Kosor ne razumije čemu prosvjedi u Đakovu

8.8.2010.
19:53
VOYO logo

arti-201008080034006Predsjednica Vlade Jadranka Kosor je u izjavi novinarima u Sinju izrazila neslaganje sa današnjim prosvjedom u Đakovu u vezi ergele konja.

"Zaista ne znam zbog čega gradonačelnik Đakova organizira prosvjede, ne mogu vjerovati da kao gradonačelnik i zastupnik u Hrvatskom saboru nema pravu informaciju o tomu što se radi", rekla je premijerka odgovarajući na upit kako komentira današnji prosvjed u Đakovu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Niti će tko odvesti konje iz Đakova, niti će tko uzeti tu tradiciju na koju smo svi ponosni, niti će tko ukinuti ergelu", naglasila je Kosor.

Po njenim riječima Vlada je uložila "gotovo 20 milijuna kuna u jahaonicu u Đakovu" dodavši kako bi "i to gradonačelnik trebao znati".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovdje se radi samo o nastojanju gradonačelnika da na svaki način našteti Vladi", ustvrdila je Kosor.

Kazala je i kako je Vlada u svom programu gospodarskog oporavka zacrtala, među ostalim, štednju na svim razinama. "I ovdje se radi samo o uštedi proračunskog novca, odnosno novca poreskih obveznika i protiv toga ne bi smio biti niti jedan zastupnik u Hrvatskom saboru, niti jedan odgovorni gradonačelnik", navela je Kosor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prethodni članci:

arti-201008080034006 arti-201008010140006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo