Kosor i Kalmeta ponovno u ljubavi

Iako se nakon željezničke nesreće na zagrebačkom Glavnom kolodvoru očekivalo da će ministar Kalmeta odstupiti sa svoje funkcije, to se nije dogodilo.

23.12.2009.
10:49
VOYO logo

Nakon što su se zajedno pojavili na otvaranju punog profila riječke obilaznice, Božidar Kalmeta i Jadranka Kosor zajedno su se pojavili i na predizbornom skupu Andrije Hebranga u Zadru. Kao i u Rijeci, kad nisu htjeli ništa konkretno reći o mogućoj ostavci Kalmete, ministar i premijerka u Zadru su se pred okupljenima izljubili i nahvalili te tako pokušali dokazati da su im odnosi bolji nego ikad prije.

"Neki bi htjeli stvoriti raskol u HDZ-u ili makar pronaći kakvu pukotinu, ali u vrhu stranke postoji jedinstvo i neupitna potpora predsjednici Jadranki Kosor. Svi mi stojimo iza nje, a ona stoji iza nas i to je pobjednička formula HDZ-a", rekao je Kalmeta na predizbornom skupu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon govora, Kalmeta se izljubio s Kosor, a prepuna dvorana pljeskala mu je nekoliko minuta, piše Nacional. Dobro raspoložena Kosor je pak s ministrom Darkom Milinovićem zaplesala na pjesmu 'Vilo moja'.

Ipak, u političkim kuloarima može se čuti, kako piše Novi list, da će HDZ prije Božića odlučiti što će biti s ministrom prometa, ali i to da se na tom planu neće ništa događati do nedjeljnog prvog kruga predsjedničkih izbora. Naime, odlazak Kalmete mogao bi pokolebati čvrsto HDZ-ovo biračko tijelo na njegovom zadarskom području, što bi dodatno ugrozilo ionako mršave Hebrangove šanse da uđe u drugi krug.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prethodni članci:

arti-200912220494006

arti-200912220585006

Tekst se nastavlja ispod oglasa

arti-200912220110006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo