'Koncert Lepe Brene šamarčina je Osječanima'

Koncert Lepe Brene, koji bi se u Osijeku trebao održati 26. ožujka, na nož su dočekali HSP-ovci koji su zatražili od župana Vladimira Šišljagića da zabrani koncert.

15.3.2011.
17:40
VOYO logo

'Koncert Lepe Brene u Osijeku šamar je svim stanovnicima grada, ali i Osječko-baranjske županije. Županija nije Šumadija, a Osijek nije Šabac! Njime se ozbiljno narušava dignitet Domovinskog rata', naglasio je predsjednik kluba HSP-a županijske Skupštine i čelnik pravaša Daniel Srb, podijelivši pritom vijećnicima i novinarima fotokopiju fotografija Lepe Brene u uniformi vojske Republike Srpske.

Od župana dr. Vladimira Šišljagića zatražio je da se Osječko-baranjska županija postavi kao Istarska u odnosu na Marka Perkovića Thompsona te da zabrani održavanje koncerta najavljenog za 26. ožujka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Osobno sam protiv koncerta Lepe Brene. Takvu glazbu ne preferiram, njoj u Osijeku nije ni vrijeme ni mjesto, ali to je moje subjektivno mišljenje. Protiv sam zabrana, tako i zabrane nastupa Thompsonu u pulskoj Areni, te držim da bi bilo neprimjereno tražiti da se koncert ne održi', uzvratio je Šišljagić koji je na sjednici Skupštine odbacio navode da je na njega fizički nasrnuo njegov bliski suradnik.

Naime, vijećnik Franjo Gavran (HSP) postavio je pitanje o istinitosti te informacije, ne navodeći pritom i tko je nasilnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Na mene svakodnevno nasrću psihički. Protiv toga se ne može, ali fizički zasad nije nitko', uzvratio je župan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo