'Kočnice se izgube' /

Komšićev otac mogao bi završiti u istražnom zatvoru, dan nakon presude zatečen kraj automobila kakav vozi sutkinja

'Neke obitelji negiraju da se bilo što desilo, ili prave neke akcije koje se nama čine skoro kao psihotične', objašnjava Ante Bagarić s Klinike za psihijatriju Vrapče

12.4.2018.
19:03
VOYO logo

Dva dana nakon presude DaviduKomšiću zbog brutalnog ubojstva bivše trudne djevojke, za što je nepravomoćno osuđen na 30 godina zatvora, uhićen je njegov otac.

IvoKomšić je s još dvije osobe prijetio smrću 33-godišnjaku. I dan ranije također je završio na policiji, no zbog sutkinje koja mu je osudila sina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sramota. Sudite dijete jer je iz Bosne. Idemo odavde", nakon ovakve reakcije oca - obitelj Komšić sutkinju nije ni poslušala do kraja. Ivo Komšić na sud se ipak, vratio dan poslije.

Viđen je ispred suda u vrijeme dok je na posao dolazila sutkinja koja je osudila njegovog sina. A slučajno ili ne zatekao se i pokraj automobila kakvog vozi ista  sutkinja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog toga je obavljen pirotehnički pregled vozila, a policija je s Komšićem starijim obavila razgovor. Da članovi obitelji osuđene mogu postati agresivni - nije neuobičajeno, kažu stručnjaci.

"Neke obitelji negiraju da se bilo što desilo, ili prave neke akcije koje se nama čine skoro kao psihotične, nerealne, gdje imaju neke svoje zahtjeve. Takva jedna trauma u svakom slučaju uzrokuju kod svih članova kaotično ponašanje", objašnjava nam AnteBagarić s Klinike za psihijatriju Vrapče.

Kao da je znala što bi se moglo dogoditi sutkinja je na izricanju presude zabranila snimanje sebe i ostalih članova sudskog vijeća. A u svom obrazloženju nije samo presudila Davidu, već je njegovoj obitelji očitala lekciju.

"U njegovom životu pod staklenim zvonom uvijek je bio netko tko će za njega preuzeti odgovornost i tko će ga zaštititi, umjesto da se reagiralo, ukazalo i pomoglo mu u savladavanju života na pravi način", kazala je sutkinja SanjaMazalin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samo dva dana nakon presude njegovom sinu - IvoKomšić završio je u policiji zbog prijetnji smrću 33-godišnjaku zbog nerješenih imovinskih odnosa. Zbog ovoga bi mogao završiti u istražnom zatvoru.

"Kočnice nasilju se izgube, destrukcija raste", ističe stručnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija je podnijela prekršajnu prijavu i protiv strica ubijene Kristine i mladića koji je vrijeđao njezinu obitelj nakon što su izašli iz sudnice.

Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo