Trojica razbojnika / Kompanjoni su već 'pali': Policija je pronašla maloljetnika koji je terorizirao ljude u Međimurju

Image
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

U Kotoribi su zbog kutije cigareta htjeli muškarcu razbiti glavu staklenom bocom

24.12.2019.
12:48
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
VOYO logo

Trećem napadaču, koji je maloljetnik, policija je stala na kraj. Iz PU međimurske potvrdili su za eMeđimurje da je napadač uhvaćen te da slijedi kriminalističko istraživanje.

Podsjećamo, provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je u ponedjeljak, 23. prosinca oko 17 sati i 30 minuta, u Kotoribi, Ulici kralja Tomislava, u trgovini, 38-godišnjak s područja općine Kotoriba, kod kase uzeo kutiju cigareta s namjerom krađe te je izašao iz trgovine, javlja PU međimurska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za njim je izašlo dvoje djelatnika trgovine te mu je djelatnik uspio uzeti kutiju cigareta iz ruke. Potom je 38-godišnjak iz hlača izvadio staklenu bocu, koju je podignuo u namjeri da udari to dvoje djelatnika. Djelatnik mu je uhvatio ruku i istrgnuo bocu.

Nakon toga je na parkiralištu ispred trgovine, maloljetnik s područja općine Kotoriba, koji je bio u društvu s 38-godišnjakom, prijetio nasilnim radnjama kupcu iz trgovine. Maloljetnik i 21-godišnjak s područja općine Kotoribe, koji se također tamo nalazio, su vikali i naguravali tog kupca te ga je maloljetnik rukom udario u rame pri čemu je kupac izgubio ravnotežu i pao na parkirani automobil te je lakše ozlijeđen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zaprimljene su kaznene prijave zbog počinjenog kaznenog djela Razbojnička krađa i Prijetnja.

Nadalje je zaprimljena prijava od građana zbog kaznenog djela Prijetnja u kojoj se navodi da mu je taj maloljetnik prijetio nasilnim radnjama istog dana oko 17 sati, u ugostiteljskom objektu u Kotoribi, Ulici kralja Tomislava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također su zaprimljene kaznene prijave dviju djelatnica trgovine u Kotoribi, Ulici kralja Tomislava, kaznenog djela Prijetnje protiv istog maloljetnika, gdje se navodi da je istog dana u večernjim satima, u trgovini, prijetio nasilnim radnjama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo