Pun vam je k**** klikanja /

Koliko vremena izgubite na portalima? Kliknite i spasite se!

Image
Foto: RTL

Kad bi barem postojao način da si personalizirano presložite portal kako bi vam prikazivao samo vijesti koje vas zanimaju. Pa i možeš! Kako? Doznajte u nastavku teksta.

7.2.2017.
13:02
RTL
VOYO logo

Kako god okrenete, na praćenje vijesti potrošite oko sat vremena, pa tako barem 2-3 puta kroz dan. Što, nemate pametnijeg posla? Sigurno imate. Pregled vijesti tako dugo traje jer morate iskopati ono što vas zanima, obraniti se od mamećih naslova i provokacija u naslovu, ostati fokusirani na ono što vam treba i što tražite.

Kad bi barem postojao način da si personalizirano presložite portal kako bi vam prikazivao samo vijesti koje vas zanimaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kad bi barem mogao kliknuti kategorije koje te zanimaju, pa kad otvoriš, a ono samo vijesti iz tebi dragih i bliskih tema i medija.

Pa možeš! Skoči na 1klik.hr i, gle čuda, na tvom će se ekranu otvoriti jedan novi svijet magičnih mogućnosti konzumacije sadržaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvo, prilagodite svoj 1klik.hr dodavanjem linkova u gornji izbornik, a zatim uredite kategorije i odaberite samo teme koje vas zanimaju, odmaraju, zabavljaju.

Ako vam slučajno nešto nije po volji, jednako lako i brzo dodate ili izbacite sve što vam smeta. U jedan klik.

Od svog pokretanja  1klik je vrlo brzo skupio 20.000 korisnika koji su ga postavili kao svoju početnu stranicu, tako da više nikada ne moraju otvoriti niti jedan portal, a još uvijek dobiju svoju dnevnu dozu vijesti. Fora je što sad čitaju samo ono što žele. Nije li to najbolje?

Spasite se klikanja, napravite svoju 1klik početnu stranicu i uživajte već danas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bez brige, sve je besplatno i sve radi savršeno. Ne morate ostaviti mail, niti napraviti korisnički račun.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo