HDZ SE OBRUŠIO NA GRMOJU / 'Koji licemjeri! Zastupnik Mosta očito je zaboravio dvije važne činjenice'

Image
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL

Iz HDZ-a ističu i kako je upravo Most pomogao Milanoviću da se domogne Pantovčaka

8.6.2021.
14:44
Zeljko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Izjava Mostova zastupnika Nikole Grmoje koji je kazao kako je zapravo premijer Andrej Plenković autor platforme Možemo! naljutila je HDZ-ovce koji su se na njega obrušili putem svojeg Facebook profila.

Njihovu objavu prenosimo u cjelosti:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Koji licemjeri! Most u Splitu koalira s Možemo, pa sad lažno optužuje HDZ! Nakon što je Most još jednom u gradu svog nastanka, i to u 1. krugu izbora, potučen do nogu od HDZ-a i Dalibor Milan, gradonačelnik Metkovića, a i nakon što je čelnik te stranke Božo Petrov, unatoč podršci SDP-a, izgubio izbore za dubrovačko-neretvanskog župana od Nikola Dobroslavić, opet se potvrdila dobro znana izreka iz doline Neretve - U Grmoji su kratke noge!

Image
GRMOJA IZNIO NOVU TEORIJU /

'Plenković je autor platforme Možemo! On im je iz jednog razloga dao poguranac'

Image
GRMOJA IZNIO NOVU TEORIJU /

'Plenković je autor platforme Možemo! On im je iz jednog razloga dao poguranac'

Most je pomogao Milanoviću protiv Kolinde

Tako je politički tajnik Mosta krivca za izborni debakl pronašao u Andrej Plenković, optuživši ga ni manje ni više nego za to da on stoji iza projekta Možemo 'kako bi sačuvao rejting HDZ-a'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No osim što Grmoja u drugima traži krivce za poraz, on licemjerno „zaboravlja“ da je njegov Most u Splitu u koaliciji upravo s Možemo (i SDP-om) sa ciljem da se dvojcu Puljak/Ivošević osigura većina u Gradskom vijeću! Očito Grmoja pokušava skrenuti pozornost javnosti s te činjenice.

'Uostalom, Most je u 2. krugu predsjedničkih izbora pomogao Milanoviću protiv Kolinde Grabar-Kitarović & omogućio kandidatu ljevice, koji sad želi destruirati Knin kao simbol pobjede u Domovinskom ratu, da dospije na Pantovčak", ističu iz HDZ-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dao im je medijski poguranac

Podsjetimo, Grmoja je pod time da je Plenković autor platforme Možemo! mislio da im je premijer pomogao u uzletu na političkoj sceni kako bi srušio SDP.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"On im je nekako dao i medijski poguranac jer je logično promišljao – ako raste Možemo!, pada SDP, naš glavni takmac u anketama, ta razlika će biti ljudima vidljiva, mi ćemo biti prva politička snaga u Hrvatskoj… Ali mislim da se tu preračunao, da je zapravo stvorio puno opasnijeg političkog oponenta", rekao je Grmoja za N1.

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo